tirsdag den 23. marts 2010

Træning i Jersie

Johanna havde aflyst dagens træning så da jeg skulle køre hjem fra arbejde blev det lige til en kort og effektiv udveksling af sms’er med Camilla:
Johanna aflyst. Jersie?
Ja tak :-) hvad tid?
17?
Perfekt :-) vi ses
Jeg var på plads kvart i, og stoppede træningen cirka kvart over efter en super træningsomgang i det skønneste forårsvejr.
Det var sjov og ballade og en meget veloplagt Megan – lutter LP3
  • En flot fremsending efterfulgt af en fremsending med afdækning – flot af fører ikke at presse citronen!
  • Noget superflot fri ved fod, men tilpas korte pas til at det blev succes, men dog med forløb på 15-20 meter, hvor Megan bare havde kontakt! Den bedste fri ved fod jeg har trænet nogensinde??
  • Stå, sid og dæk under gang – der var en enkelt kikset dæk, men resten var meget flot.
  • Camilla lagde apporter ud, og jeg havde varmet Megan op med noget udgang til kegle, hvor vi passerede keglen på vej tilbage – tre gange – og så kiksede det selvfølgelig da vi skulle ud da Camilla dirigerede … Om igen, og så blev det godt. Derefter en venstre apportering, hvor Megan drejede sig flot og løbe lige ud og lige tilbage. Dagens største belønning!!!
  • Endelig en næseprøve med flot næsearbejde, og bortset fra cigarføring perfekt – og resten af fiskefrikadellerne forsvandt :-)))))
Ellers hyggede vi os med at snakke med Gustav (nuttet og storsmilende!), lege, dirigere Camilla og nyde solen.
Og sørme om der ikke stoppede en potentiel kursist – og Camilla og jeg håber hun blev overtalt til at tilmelde både deres hvalp, som de får i påsken, og deres voksne hund, på Mettes hvalpehold, der starter lige efter påske.
Hjemme igen lå der mail med deltagerliste for de to Bob Bailey-kurser til maj – yes!!! Hvor jeg glæder mig!!!
Og minsandten om jeg ikke er blevet valg til revisor i Karlebos Ivrige Poter, min første revisorpost nogensinde.
Og så har jeg skrevet formandens beretning til generalforsamlingen i Sydkysten Hundeskole i morgen. Vores første ordinære generalforsamling.

Ingen kommentarer: