lørdag den 27. marts 2010

En stille uge

Hundemæssigt har det været en ganske stille uge.
I onsdags var der generalforsamling i Sydkystens Hundeskole, og vi var 5 deltagere – 4 ud af 5 bestyrelsesmedlemmer (nummer 5 var syg) samt nuttede Gustav (3 måneder og ikke stemmeberettiget).
Generalforsamlingen gik meget fredsommeligt. Bestyrelsesmødet før og efter var der lidt mere kød på, og vi er virkelig indstillet på at Sydkystens Hundeskole skal på ”hundetræningslandkortet”.
Udover at holdene fortsætter for fuld kraft, nu torsdag aften, planlægger vi:
  • Foredrag med Marianne Jensen 18. april om LP1-LP2-LP3 (læs mere her)
  • Deltagelse i Solrød Kommunes Sjov Sommer, hvor vi den 5. juli holder et arrangement for børn
  • Deltagelse med en stand og med en opvisning i Solrød Kommunes Fritid i Solrød i Solrød Centret den 28. august 2010
I dag havde jeg arrangeret en ekstra træningsomgang med konkurrencelydighedsholdet – og de tre unge, ambitiøse piger kom igennem det meste af LP2-programmet, som er det nærmeste mål for dem alle sammen.
Både før og efter trænede jeg med Megan, og hun var igen på dupperne. Hendes udløb til felt er dejligt tempofyldt, men hendes fører skal nok overveje hvorfor han synes det er smart at sætte en dæk på, når hun står i feltet, så han ikke får belønnet det flotte udløb. Tilsvarende skal han overveje hvorfor han ikke træner afslutningen på springapporten særskilt, når den konsekvent slutter med en skæv plads. Og endelig skal føreren tænke over at han skal lave nogle mere indkald uden stop, for at få mere tempo i indkaldet; i 4. forsøg i dag gik det jo flot!
Så endnu engang kunne jeg konstatere at Megan var på toppen, og at hendes fører altså lige må tage sig sammen …
I morgen er så sidste træningsrunde for både rallyholdet og konkurrencelydighedsholdet i denne omgang. Næste runde går i gang 8. april og er ekstra spændende fordi der ny begynder at komme deltagere fra vores egne hvalpe-/unghundehold – og det er virkelig dejligt at følge deltagerne fra de kommer med den helt unge hvalp, og til de ”pludselig” kan en hel masse!
I morgen kommer både Lille Bjørn og Megan, så kan Lille Bjørn også prøve et par rallybaner, det er jo allerede alvor igen den 17. april!
Nørdklubben ligger bestemt ikke på den lade sige. Udover noget træning påskelørdag (!) har vi planlagt både en rallyprøve 11. april og en mini-LP-generalprøve 12. april i Jersie. I mini-generalprøven er arrangementet som til en rigtig prøve, men der er kun 4 øvelser pr. hund, så det bliver mere overkommeligt – og så man kan få fokus på nogle udvalgte øvelser.

Ingen kommentarer: