lørdag den 6. marts 2010

Sker der stadig noget?

Selvom det ikke er noget, der afspejles i denne blog, HAR jeg faktisk et liv udover det med hundene (og filmene, og de gode middage og …).
Og det er mit professionelle liv som projektleder gennem mit firma Lysholdt Consulting A/S. Projektledelse er en disciplin som jeg brænder for, og jeg har i mange år haft den store glæde at arbejde som projektleder, haft mulighed for at arbejde med udvikling af modeller for projektledelse, været assessor i forbindelse med IPMA-certificeringen af projektledere, undervist i projektledelse mv.
Mine arbejdsopgaver er meget forskelligartede, og for mange forskellige kunder, og kan ofte ikke planlægges i forvejen. Så jeg er kommet i en situation, hvor jeg samtidig med at jeg er gået i gang med en ny spændende fuldtidsprojektlederopgave også skal sørge for at nogle andre mindre opgaver videreføres fornuftigt, og så går dagene pludselig hurtigt med alt muligt fagligt arbejde, som intet har med hunde at gøre.
Og denne uge har været ganske hektisk, men heldigvis også med nogle gode afbræk :-)
Torsdag var vi for første gang i over et halvt år oppe hos Charlotte Lyngholm – inviteret til at deltage i rallyprøver i forbindelse med Johanna Allanachs afsluttende eksamen som rallydommer. Det gik ikke ret godt for os i ringen. Kirsten gik for første (og eneste?) gang med Lille Bjørn til en prøve, og udover at han var vildt fascineret af underlaget, blev jeg også revet med og fik råbt til Kirsten flere gange, da hun var i tvivl om hvilket skilt, der var det næste – dobbelthandling, og det må man ikke = ikke bestået.
Megan og jeg gjorde det ligeså dårligt … Jeg mistede kontakten flere gange, og måtte lave flere ommere, og det fristende 8-tal mistede vi helt. Ikke bestået og ikke tilfredsstillende …
Men det handlede naturligvis først og fremmest om Johannas eksamen, og hun bestod – naturligvis! – et stort til lykke til Johanna! Så nu er der to aktive rallydommere på Sjælland, og det er absolut tiltrængt, for der er vist flere der sukker efter rallyprøver på Sjælland med en anden dommer end Frank Kuhfeld, så de kan få deres tredje bestået :-)
Fredag havde vi så den årlige generalforsamling i Lysholdt Consulting, og traditionen tro afsluttes den med en god middag i byen, og det var i år på Brasserie 33, hvor Kirsten, Christian og jeg fik – for jeg ved ikke hvilken en gang – en overdådig middag.
I dag har stået i opgaverettelsens tegn. Jeg havde fået fornøjelsen af 23 skriftlige eksamener i forbindelse med den aktuelle IPMA B-certificering, og det var altså dagen i dag, der var sat af til at rette de opgaver. Jeg nåede også et smut til Roskilde for at handle, og forbi træningspladsen i Jersie på vejen hjem (ja, nu er der meget mere grønt!) og fik trænet lidt med Megan i eftermiddags. Men i bund og grund var det altså en arbejdsdag.
Og nå ja, så fik jeg da også forberedte morgendagens træning i Sydkystens Hundeskole. Jeg har forberedt en øvet bane til begynderholdet, for de er ret skrappe, og nu skal de naturligvis udfordres.
Og så er dagen for min yndlingstræningsmakkers debut som hvalpetræner indtruffet! Samtidig med at konkurrencelydighedsholdet går i gang får hvalpeholdet hos Camilla sin første time – og jeg må indrømme at jeg er lidt misundelig, for jeg ville gerne have været med på det hold med en hvalp!!!
Næste uge ser meget spændende ud. Der er Crufts – vi krydser naturligvis alt for at Johanna og Soda får et brillant resultat – og på lørdag har Nørdklubben generalprøve med Marianne Jensen om dommer. Og Plan B er desværre i brug, for det ser ikke ud til at arealet ved Viby Idrætscenter er egnet til en LP-prøve …l
Men mon ikke vi finder en løsning?!

Ingen kommentarer: