lørdag den 24. december 2011

Ét juleønske (Andrea)

Andrea

Jeg lokkede Christian, som er hjemme i julen, med ud i hallen ved middagstid.


Jeg har et rallyhold i morgen kl. 9, og stillede forskellige baner op og testede dem med Megan.


Det blev også til lidt træning med Max.


Julestemningen har lidt svært ved at indfinde sig, og det gælder for mange kendte og ukendte hundevenner. I skrivende stund er 392 medlemmer af en Facebook-gruppe ”Andrea”.
Baggrunden er denne, citeret fra Nette Stormlund på Facebook i går aftes: ”Gik på Fælleden med hundene ... 4 i snor, 2 løse foran. Løs rottweiler kom løbende bagfra. Ingen af os hørte noget før den overfaldt Andrea. Hun blev tumlet rundt med og skreg og skreg :O((( Jeg råbte af den, men ingen ejer var at se. Så kom den mod os, stirrede på Gimli, og jeg brølede af den og sparkede til den (ikke engang særligt hårdt). Det næste der sker, er at jeg bliver løftet op i luften, smidt ned i mudderet og brølet ind i hovedet, at jeg faneme ikke skal sparke hans hund. Han vil smadre mig......osv. Han holder mig fast på skulderen og trykker mig gentagne gange hårdt ned i jorden. Mine briller slås også af ... de er væk. Da han giver slip, argumenterer jeg imod ... HANS hund er løs, DEN angriber, men jeg bliver bare svinet til. Beder om hans navn ... og så løber han. Da jeg får samlet mig op, er Andrea væk ...”
Mange har ledt efter Andrea, og hun er heldigvis set i live, men hun er ikke forenet med sin familie endnu.
Vi er mange som kun har det ene juleønske: At Andrea kommer hjem til sin familie i god behold.

Tilføjet 24.12.2011 kl. 19:51. Andrea ER kommet hjem til Nette og resten af familien. En fantastisk dejlig nyhed juleaften.

Ingen kommentarer: