lørdag den 15. december 2012

Kriterier

Trefjerdedele af bestyrelsen i Sydkystens Hundeskole

En travl uge, og nu er der heldigvis dømt afslapning!

Mandag. Næstsidste træningsomgang på de to LP-hold blev massivt afbudsramt pga. sygdom og dårlig vejr. Jeg havde et ganske kort øjeblik overvejet at aflyse, men jeg følte mig ikke sikker på at det var nødvendigt. Det endte med at kursisten fra Holbæk og kursisten fra Hellerup fik en enetime hver :-)

Tirsdag. Foredraget om planlægning (produktnedbrydning og aktivitetsnedbrydning) gik fint. Jeg følte mig virkelig oplagt, og med en gruppe kursister som var meget engagerede blev det rigtigt godt. Vi kom ud i interessante diskussioner, som man gør i mange sammenhænge, når man kommer ind til benet: hvordan gør man xxxx i praksis. Og svaret er ganske ofte: Det kommer an på. For heller ikke inden for planlægning er der geniale genveje; det meste er hårdt arbejde, og baseret på erfaring kan man spare en masse arbejde. Men der er tit mange alternativer, og i praksis skal man vælge …

Onsdag sluttede Anita og jeg vores rallyhold med uofficielle rallyprøver, hvor alle deltagere på begynder og øvet hold skulle gå to baner, en af begynderne skulle sågar gå både begynderbaner og øvet baner.

Vi dømte hinandens kursister, og det gik godt for dem alle. Rigtigt godt. Faktisk bestod alle kursister alle banegennemgange. Det var interessant at opleve, at vores prøvesetup uden videre gjorde, at mange af deltagerne (måske alle?!) følte sig stressede, som var det en konkurrencesituation. Og det er jo netop meningen. Vi valgte bevidst ikke at tage tid, så jeg havde fornøjelsen i øvet klasse i anden runde at kunne kåre tre 1. vindere, alle med 99 point! Fornøjeligt :-)

Derefter var der afslutning på Anitas LP-hold, hvor der pga. afbud kun var Summer og Max med førere. Anita havde arrangeret en sjov konkurrence, som meget passende endte uafgjort. Max arbejdede flot og koncentreret, lækkert.

Onsdag sent kom der også lige en dejlig mail fra en kunde, så kontrakten for første kvartal 2013 er nu på plads.

Torsdag var dagen hvor jeg var assessor på fire kandidater til at blive certificerede projektledere. Der er mange kandidater og der er mange assessorer; vi træner løbende for – så vidt det overhovedet er muligt – at være ens i vores vurderinger af de mange forskellige elementer, der indgår i vurderingen af kandidaterne. Det er svært, og rigtig god træning i at sammenholde en given præstation med en række forskellige kriterier. Desværre var der nogle af mine fire kandidater der ikke bestod, og der skal de to assessorer (vi er altid to), virkeligt være meget præcise og konkrete i deres tilbagemeldinger: Hvordan var ansøgning og adfærd i forhold til de fastlagte kriterier?

Fredag faldt en række detaljer på plads vedr. et møde i Stockholm på tirsdag. Vi har et planlægningsmøde hele dagen, og vi holder julemiddag tirsdag aften og rejser hjem onsdag morgen. Det bliver hyggeligt.

Fredag aften var der julefrokost for bestyrelsen i Sydkystens Hundeskole. Vi synes i al ubeskedenhed at vi har gjort det ret godt i 2012, og vi har store planer for 2013. En hyggelig aften med Nimb som ramme, først i baren, siden Brasseriet.

Lørdag var jeg ved hallen 8:40 for at lukke op for et tollerhold, og sørme om jeg ikke vendte tilbage ved 13-tiden for at selvtræne med Max og Lille Bjørn. Jeg fik trænet det jeg havde planlagt, men havde ikke planlagt træningen godt nok … Så jeg skal virkelig være mere fokuseret når jeg lægger træningsplaner, så jeg får præcis det fokus jeg ønsker jf. foregående blog.

I morgen søndag er der intet planlagt, så der kommer nok til at ske en masse!

Ingen kommentarer: