lørdag den 8. december 2012

Rallytræning

Der var dikteret hjemmearbejdsdag.

Først færdiggørelse af oplæg til workshoppen på tirsdag, sendt til kunden lige over middag. Og så gennemlæsning og kommentering af to af certificeringsopgaverne til på torsdag.

Men heldigvis var der et behageligt afbræk i arbejdet i form af små to timers selvtræning med Annie og Tira, Majbrit og Louis samt Amanda og Osseau i hallen. Det var rallychampion, der var fokus på, men ikke mere end at Max også kunne være med. Vi startede med at hundene løb løs foran hallen. Tira ville gerne lege med Max! Det blev ikke til så meget, men alle hundene fik brændt lidt energi af.

Vi opbyggede i fællesskab nogle udfordrende forløb, som vi så arbejdede med individuelt. Det gik fint med Megan, men der er masser af detaljer, som vi bør arbejde med. Det er forskellen mellem nogenlunde og godt også i den klasse … Specielle fokusområder til kommende træning: Megan går i snus meget tit, jeg skal være tydeligere i håndtegn ved spin/twist, jeg skal holde hære hånd rolig når Megan går på højre side, vi skal have tættere vending i springvand, og vi skal have mere fart i sit ved afslutning.

Max gik også en del af skiltene, og han er god! God kontakt det meste af tiden (det gulv trækker altså!), og han ignorerede det meget fristende ottetal. Stå fra sit kørte vi lige kampagne på, for det har vi aldrig arbejdet med, og det kom hurtigt på plads.

Ingen kommentarer: