mandag den 31. december 2012

Nytårsrally

Sydkystens Hundeskole stod for årets sidste rallyprøver i hallen i Køge i dag den 31. december 2012.

Johanna Allanach dømte, og den samlede bestyrelse stod for alt det praktiske, herunder sekretær opgaver og tidtagning. Og det hele gik fantastisk.

Christinas fantastiske kage- og sandwichbord (foto: Conni Hansen)

Med Brogaarden og My Dog som sponsor var det præmier til alle, Conni havde lavet festlige nytårsknallerter med lys og servietter og så havde vi købt crémant som præmier til de første 5 i hver klasse.

Første klasse var championklasse, hvor Megan var oppe som nr. 2. Anita og jeg tippede den til 90 point, og det var præcis hvad vi fik, og det rakte i dag til en 3. plads. 2. pladsen gik til bestyrelsesmedlem Christina og Tempo, som debuterede i championklasse med imponerende 96 point. Og vinder blev den nykårede superrallychampion Bylgja med Sidsel – de vandt med ubeskedne 100 point!!!

Med denne prøve er de første 8 måneder gået af konkurrencen om årets rally champion og der er 54 hunde på listen og meget hård kamp i toppen.

Før præmieoverrækkelsen i championklasse havde Oldfruen nogle specialrosetter der skulle uddeles, til tre nørder der havde fortjent anerkendelse for deres ihærdige indsats med deres hunde, uanset resultaterne ikke altid fulgte så hurtigt med. Jeg er MEGET beæret over at blive belønnet med rosetten som årets nørd nr. 1 – og jeg vil gøre hvad jeg kan for at leve op til titlen også i 2013!!! Tusind tak for det fantatstiske initiativ Conni!!!

Begynderklassen havde jeg set specielt frem til, fordi 5 af de 13 deltagere har været på hold hos mig. Jeg husker første træningsrunde 24. oktober, hvor der blev arbejdet intensivt med helt grundlæggende kontakt. Og jeg husker hvordan ALLE bare udviklede sig fra gang til gang, og til generalprøven 12. december alle bestod to prøver. Og alle 5 bestod heldigvis også i dag, med 85 point og opefter. Jeg er meget stolt af dem alle sammen :-)

I øvet klasse, dagens sidste klasse, var Max oppe, og blev filmet af Lonni:Det blev til 90 point og 5. vinder.

Alle bestod i øvet klasse (foto: Christina Ulrich Pedersen)

Prøven var afsluttet 13:30, et meget effektivt forløb, og alle kunne tage hjem med forhåbentlig trætte hunde, og langt de fleste med nogle flotte resultater i resultatbøgerne.

Jeg ønsker alle læserne af min blog et fantastisk hundenytår! Vi ses i 2013.

2 kommentarer:

Dil Bredholt sagde ...

Tillykke med din nye og velfortjente titel Nørd nr. 1

Paul sagde ...

Tak Dil, jeg er også meget stolt af den titel!