fredag den 21. december 2012

Juleferie

Udsigt fra Staunings Ø

Mandag sluttede mine to LP-hold. Det første med fulde generalprøver (LP1 og LP2), stjerneholdet med fællesøvelser og derefter tre favoritøvelser pr. ekvipage. To fantastiske hold og masser af fantastiske øvelser.

Bison steak med tilbehør

Tirsdag klokken meget tidligt gik turen til Stockholm og et heldags planlægningsmøde. Vi sluttede med en hyggelig middag på Saddle & Sabre Saloon, hvor jeg fik Buffalo Rib Eye House Specialty, Mashed Potatos, Creamed Corn, Cowboy Beans, Veggies, Red Onions & Saddle & Sabre's Smokey Steak Sauce.

Lille Bjørn og Max i Terrier Nyt
 
Onsdag igen klokken meget tidligt gik turen tilbage til København og direkte på arbejde. Hjemme igen kunne jeg glæde mig over en fin artikel om DM for terriere i Terrier Nyt – jeg har selv skrevet den :-)

Torsdag havde Anita og jeg aftalt at træne sammen, og jeg havde Max og Lille Bjørn med. Max er bare lækker at træne med, så jeg virkelig skal passe på ikke at glemme de andre hunde :-))))) Det skrider stille og roligt fremad med alle øvelser.

Lille Bjørn var lidt rusten, han havde helt glemt stå under gang, men efterhånden som vi kom i gang vendte hukommelsen tilbage. Dirigeret apport bliver mere og mere sikker, og indkald med stop bliver bedre og bedre på kort afstand.

Fredag var sidste arbejdsdag inden 2. januar, den blev kort.

Neato XV-15 i baggrunden

Først på eftermiddagen kørte Megan, Max og jeg til hallen og installerede Sydkystens Hundeskoles nyeste medarbejder, Neato XV-15 (en robotstøvsuger). Og da Kirsten havde gået tur med Otto og Lille Bjørn imens tog jeg Megan og Max med ud på Staunings Ø, en herlig tur i det friske vejr.

Nica og Max

Vi mødte bl.a. Nica, som fik leget lidt med Max.

Nu står den på juleferie.

Ingen kommentarer: