mandag den 23. december 2013

Endelig lidt træning igen

En tiltrængt og forhåbentlig også velfortjent juleferie på i alt 16 dage er i gang.

Lørdagen startede med brunch på Cafe Europa og derefter juleshopping.

Søndag gik turen til Emporia og mere juleshopping. Og en meget hyggelig frokost med Sandy og Chris.

I dag havde jeg en træningsaftale med Camilla og Emma kl. 9 i hallen. Camilla og Emma skal op i Rally Øvede klasse 31. december, og de har ikke været til rallyprøve siden for meget længe siden, hvor Emma var oppe for første og eneste gang og fik 100 point i begynderklasse.

Jeg fik hurtigt stillet en bane op, som startede med 10 skilte uden stop (bl.a. begge slalomer og begge spiraler) efterfulgt af 25 skilte med alle stationære skilte fra begynder og øvede klasse samt nogle enkelte ikke-stationære.

Så vi fik gennemgået alle skilte inkl. almindelige fejl og fælder og afprøvet skiltene i praksis.

Bagefter gik jeg den samme bane med Megan, kun på højre side. Mit fokus var at holde højre hånd i ro, og det gik rigtigt godt. Der skete lidt underlige ting som Camilla selvfølgelige opdagede; jeg skulle også holde venstre hånd i ro (ellers trak Megan over). Og jeg skulle sørge for en ordentlig skridtlængde i skiltet Stop/Højre om/1 skridt/kald på plads/Stop.

Jeg belønnede naturligvis undervejs, kun med legetøj, og det gik forrygende. Faktisk så forrygende at jeg kunne mærke at det var underligt bagefter at have hende på venstre side.

Senere fandt Megan ud af at Emma fik nogle fantastiske godbidder, så måtte jeg arbejde lidt hårdere for opmærksomheden.

Max var også med, og det var hårdt for ham at se på den meget træning. Vi fik lavet to flotte indkald med stop og arbejdet med at tage og fastholde position i stillingsskift. Stoppene var forrygende, det med at tage position og fastholde lidt sværere. Men leg med pibekødbenet var rigtigt godt som belønning.

Camilla og jeg havde aftalt at træne én time og det blev til to, sådan går det åbenbart når nørder mødes :-)

Der var et selvtræningshold kl. 11, og jeg havde tjekket at Annie og Tira var med. Så inden oprydningen blev der stillet en championbane med 20 skilte op, som Megan testede. Det var lidt sværere … Jeg fik lavet nogle underlige håndtegn i springvand og i snur rundt, men ellers gik det fint. Megan er i glimrende form og vi skal have tilmeldt os nogle flere prøver den kommende tid.

Så lavede jeg banegennemgang for Annie og Tira gik em rigtigt flot bane.

Derefter gik turen til frisøren – klipning til pensionistpris! – og de sidste juleindkøb.

Julen kan bare komme an!

Ingen kommentarer: