onsdag den 24. februar 2016

Rallyprøver i massevis


Foto: Grafiko.dk

Jeg var inde og tjekke noget på Hundeweb, og rutinemæssigt kiggede jeg under rallyprøver. Der er  opslået 66 rallyprøver i år – så har man lyst til at gå til rallyprøve, er der ingen grund til at klage over manglende udbud.

Jeg har selv tilmeldt mig mange DKK/DKK Kreds-prøver, fordi jeg jo gerne vil kvalificere mig både til Årets Hund (DKK) og DM (DKK Kredse), så de fylder en del i kalenderen.

Men jeg synes også det er sjovt ”bare” at gå til prøver, så der sniger sig da også andre prøver ind. Min kalender afslører at jeg har tilmeldt 19. april hos Ophian, det er et sidste forsøg på at Megan og jeg kan overhale Osseau og Amanda i rally champion cup :-) Amanda deltager også, for hun vil da gerne vinde vores indbyrdes konkurrence!

Så har jeg tilmeldt Islandsk Fårehundeklubs dobbelte rallyprøve den 4. juni fordi Annie arrangerer dem, og hendes arrangementer vil jeg gerne støtte.

Endelig er der en rallyprøve jeg vil gøre lidt ekstra reklame for: Spaniel Klubbens rallyprøver 14. maj 2016 i Lellinge (Køge). Jeg har for år tilbage arrangeret en håndfuld rallyprøver for Spaniel Klubben, og for et par år siden dømte jeg også en prøve for dem.

I år har vi igen lavet en aftale, og fordi jeg har et blødt hjerte for spaniels har jeg også tilbudt et intensivt kursus over 3 aftener for begyndere, så de forhåbentlig kan være klar til at gå op 14. maj.

Jeg håber selvfølgelig at holdet bliver fyldt, og jeg håber især at rallyprøven bliver en succes, så hermed en opfordring til at melde til (via Hundeweb).

 Foto: Grafiko.dk

Foto: Grafiko.dk

Som bonus efter weekendens prøver i Sorø viste det sig at Camilla (Grafiko.dk) har taget en masse fotos, heriblandt 3 af Lille Bjørn i en fin bakning, og dem har jeg naturligvis købt.

Ingen kommentarer: