torsdag den 18. februar 2016

Seniorer og kriterier

Max lukker og slukker, alle tre hunde var med

Jeg meldte forleden Megan og Max til én af Islandsk Fårehundeklubs rallyprøver den 4. juni. Jeg havde egentlig tænkt mig at tilmelde begge prøverne, men Annie mindede mig om, at der vist var noget med en fødselsdag sidste år. Nå ja, datoen ligger lige mellem Frasses og Sandras fødselsdag, så jeg har lavet en gardering og holder eftermiddagen fri til fødselsdag :-)

Frasse og Megan har fødselsdag sammen dag, den 3. juni, så til prøven er Megan 13 år og 1 dag. Det fik Annie og jeg til at fantasere om en seniorklasse for gamle hunde og gamle førere, med en drink under dommerens tilbagemelding :-)

I eftermiddags havde jeg alle tre hunde med til ugens intensive rallytræning, og det er fantastisk at opleve, at Megan stadig er den, der er mest på, og mest præcis i rigtigt mange øvelser. Jeg havde med hende specielt fokus på de ståer (+ bliv), som ikke lykkedes i lørdags, og det er igen et område, hvor jeg må introducere et specielt håndtegn, som jeg tror virker nu.

Desværre havde Lonni lagt sig med mande-influenza (uha!!), så jeg fik ikke trænet æresplads med Lille Bjørn, men bortset fra det er vi helt klar til weekenden.

Ellers har dagens fokus – både til og fra arbejde – været Max’ FS1-program, som virkelig har drillet.

When I'm 64, seneste udgave

I dag kom den nemme løsning: at skære i nummeret, så det er nu kommet fra 2:11 ned til 1:40, synd for When I’m 64, men godt for Max’ og min performance.

Programmet er detailplanlagt, og jeg skal prøve det af for første gang i sammenhæng i næste uge. Jeg havde tænkt det første program alt for ambitiøst, det er altså vores debut i FS1, og der er masser af kød på den afkortede udgave, som jeg glæder mig til at nørde med.

Ingen kommentarer: