fredag den 13. januar 2017

Bonusrallyprøver eller Fleksibilitet i praksis

Fars tre superchampions :-) (foto: Grafiko.dk)

Onsdag morgen modtog jeg en besked fra Amanda om, at der kun var fire tilmeldte i championklassen på søndag, hvor DKK Kreds 1 afholder rallyprøver i Herringløse Agilitycenter. Den ene tilmeldte hund var desuden død, så der manglede to hunde, for at supercertifikatet kunne komme i spil.

Det blev starten på en stribe aktiviteter, for selvfølgelig skulle supercertifikatet være i spil.

Mine rammer var som udgangspunkt et Nose Work hold hos Tina med Megan kl. 10:00-11:00, og deltagelse i Johannas Nose Work arrangement Murder She Wrote kl. 17:15-19:00, hvor Tina og jeg var tilmeldt som hold på hendes initiativ, og jeg skulle have Max med.

Rallyprøverne skulle starte ca. kl. 14:00, så det ville jo perfekt, hvis de startede med championklasse, en banegennemgang og fem hunde, ½ time, og så var den ged barberet.

Så nemt gik det ikke …

Jeg skal ikke kede jer med alle mellemregningerne, men resultat blev, at Max og Megan deltager i rallyprøven, start på championklasse cirka kl. 18:00. Johanna har flot tilbudt, at Tina kunne få en anden makker søndag eller at Tina og jeg kunne være sikre på en plads på et kommende Murder She Wrote arrangement, og Tina har flot sagt ja til, at vi flyttede som hold.

Jeg er MEGET glad for den fleksibilitet og forståelse Johanna og Tina har lagt for dagen.

En aktiv pensionist (foto: Grafiko.dk)

Det betyder, at træningen i morgen 8-10 i Ringsted bliver med både Max og Megan, for Megan, som jo officielt er pensioneret fra rally, skal da lige træne lidt inden hun skal op på søndag!

Vi træner med Anita & Osseau (han er heldigvis frisk igen!), og Max og jeg skal arbejde med:
  • FS: spring mellem benene sekvensen, og afslutningen af FS-programmet generelt + det showmæssige jf. tidligere blog
  • HTM: Que reste-t-il uden hund, men med en masse kendte positioner og nogle enkelte nye + nogle af de nye positioner med Max
I dag har jeg igen været heldig, og fået mulighed for at jeg sammen med Max kunne hjælpe Lonni med oprydningen efter hendes Nose Work hold i Solrød. Vi måtte køre 700 meter for at komme frem :-)

Max lavede nogle fine søg, men det er helt tydeligt at han har det svært med høje søg, så det skal vi have fokus på. Og så var dagens område et kendt lufteområde for hunde, hvilket affødte en del markeringer, som ikke havde med lavendel at gøre :-(

Lonni og jeg fik også talt om alt muligt i relation til NW bl.a. markeringer for duft for og imod, stop af uønsket markering, vise kontra ikke vise retning under træning, grundindlæring af søg kontra baglænskædning mv.

Risikoen for at jeg oveni alt muligt andet hundenørderi også ender som Nose Work-nørd er overhængende!!!

Ingen kommentarer: