torsdag den 16. marts 2017

Forår og kanontræning


Når man kan opleve en morgen som ovenstående bliver starten på dagen ikke meget bedre.


Når man kan få en skøn omgang Nose Work træning ved Mosede Fort om aftenen med en håndfuld andre Nose Work entusiaster, så bliver afslutningen på dagen heller ikke meget bedre,

Jeg havde foreslået Mosede Fort til aftenens træning, og blev imponeret over, hvor gode muligheder der er. Der er kanoner, toiletter, billetkontor, containere, lygtepæle mv, perfekt til Nose Work. Når man går ned ved indgangen til museet er der læ, lyset tændes og der var perfekte muligheder, for en stribe beholdersøg.

Foto: Leif Nielsen

Jeg havde Megan med. Vi startede med to søg på kanonerne. Som sædvanlig en lidt træg start, når hun kommer i tvivl går hun i lydighedsmode, men når hun først kommer i gang laver hun fine søg og markeringer. Hun er hurtig til at markere, så jeg skal virkelig holde øje med hende.

Derefter 5 søg på eukalyptus, som Megan ikke har prøvet før, og igen træg start, og ikke så overbevisende søg. Hun fandt dem alle, men jeg skulle have hjælp til lokaliseringen.

Vi gik videre til 3 beholdersøg, og det gik strygende. Først pizzabakker, så urtepotter og endelig æggebakker. Hurtig og tydelig markering og korrekt førermarkering hver gang. Så var der et søg på bøger, og det var for svært. Der var nogle markeringer, som ikke var tydelige, og selv da jeg fik udpeget den rigtige bog, kunne jeg ikke se, at Megan markerede den tydeligere.

Vi sluttede med nogle søg langs stien, med kilder i parasolfod, på lygtepæle, på en væg og på et hegn. Superflot arbejde af Megan!

Masser af søg, god feedback og hyggelig eftersnak. Og det var helt lunt, selv klokken 20. Nu er foråret lige om hjørnet.

Virkelig en dejlig træningsaften.

Ingen kommentarer: