søndag den 28. maj 2017

Rallydysten Q2 2017 – eller Keep et Simple

Liv, Sandie og Neel debuterede i Rallydysten i dag :-)

I dag afviklede Sorø Hundevenner, Aktivt Hundecenter og Sydkystens Hundeskole sammen Rallydysten for 2.kvartal 2017.

Rallydysten er rally for sjov under konkurrencelignende vilkår, der er 15 foreninger/klubber tilmeldt allerede. Og når vi er nogle foreninger, der har fundet sammen, er det simpelthen fordi det er sjovere, når man er flere sammen om det.

Dagens prøve blev afholdt på Sorø Hundevenners areal, der var 21 tilmeldte (5 begynder, 5 øvede, 6 eksperter og 5 champions), Amanda og jeg klarede det med baner og papirer, Stine og Susanne klarede alt det praktiske – og så fik vi alle en hyggelig formiddag ud af det.

Championklassen startede med Max og Lille Bjørn, som Amanda skulle dømme, hvorefter jeg skulle dømme resten af klassen. Jeg har forberedt en flyvende start – Max var luftet af og havde løbet løs på området. Han kom ud af bilen et par minutter før vi skulle ind. Jeg trænede lidt med ham udenfor. Gik ind og havde ingen kontakt, så jeg gik ud igen og ind, starttegn, afvente at han kiggede op igen, også begyndte vi. Han var med selvom han egentlig ikke rigtigt var med – Anita sagde, at det var imponerende at han udførte alle øvelserne, selvom han havde mere fokus på alt andet end mig … Der var en enkelt øvelse, som jeg mistede 10 på, og som jeg valgte ikke at lave om, og derudover 4 x 1.

Ud og lege. Og så hente Lille Bjørn, som kun skulle have ganske kort opvarmning. Der var to gentagelser af øvelser, 2 mindre førerfejl, en høj kommando (fristende 8-tal) og 3 x 1 = 82 point.

De to resultater rakte til en 4. og 5. plads på dagen og lidt mere input til overvejelse af starten med Max. Vi havde præmieoverrækkelse mellem hver klasse, Sorø Hundevenner gav en fin gufpose til alle, banerne – som i dette kvartal er designet af Amanda – var lette at bygge om, og der var et supergodt flow i hele forløbet.

En masse flot førerarbejde, detaljeret feedback, fra Amanda og mig til deltagerne, en rigtig god og glad stemning. Det var simpelthen superhyggeligt.

Det var første gang Aktivt Hundecenter var med, og forhåbentlig hænger de ved, som man kan se af fotoet for oven, som var deres "tak fordi vi måtte komme"-hilsen, var de tre deltagere meget tilfredse :-)


Stine og Susanne er så betænksomme og havde også sørget for en lækker dommergave :-)

I morgen skal Anita, Louise og jeg finpudse programmer inden HTM-arrangementet 5. juni, og naturligvis sker der i hallen i Ringsted – jeg fik som dommergave, da jeg dømte rally 12. april, to træningstimer i hallen, og det er da perfekt timing at anvende dem nu.
 
Jeg har musikken klar på et USB-stik (hvert nummer skal på separat stik til prøven …), og som det kan ses er der både Max’ to numre, Lille Bjørns HTM samt Louises og mit 6+. Nu er jeg i planlægningen også kommet til punktet at skulle skaffe dugen til cafebordet, den er på to do listen først i næste uge.


Og så kommer der i dag den skønneste evaluering fra en kursist på Amandas og mit kursus i går, det kan man da kun blive i godt humør af!

Ingen kommentarer: