fredag den 5. maj 2017

Om at blive gammel – og prioritering igen igen

Fra FS-programmet 30.4

Så sent som i mandags skrev jeg ”Megan skal bestå en NW1-prøve, og op et par gange til i rally”. Hun skal ikke nogen af delene.

Selvom det er svært for mig at erkende, så er hun blevet gammel …. Der er lidt tegn på senilitet, hun har tabt sig lidt. Jeg er sikker på at hun elsker at komme med, når vi skal til træning, og det skal hun da stadig have lov til, men konkurrence ville kunne være for min skyld, og det giver ikke mening. Hun er 13 år og 11 måneder og med dagens officielle annoncering at, at hun er blevet bedste spaniel, bedste gamle hund og bedste hund nr. 18 i Rally champion Cup 2016/2017, har hun sluttet sin lange karriere med manér.

Megan er ikke for gammel til at lege lidt

Det betyder, som læser af bloggen har gættet, at det er Max der er tilmeldt Nose Work prøven den 4. juni. Prioriteringen er ændret.

Og for at fortsætte med prioritering. Amanda filmede vores FS-program i søndags se optagelsen her

Jeg har skrevet om det tidligere, men det er første gang, jeg selv ser det. Det er da ikke så ringe …

Anita mener ikke jeg kan holde mig fra at prøve FS2, og jeg har da tænkt lidt over det; i går skrev jeg med Sonja om, hvad der skulle til for at udvikle nummeret til klasse 2 niveau. Det er lidt fristende at prøve at bygge videre på When I’m 64. Det er først nu nummeret rigtigt fungerer, og så er det da træls, at skulle droppe det.

Prioriteringen er stadig Rally og HTM, men Nose Work og FS er stadig en del af træningen :-)

Ingen kommentarer: