onsdag den 24. maj 2017

En stille dag på kontoret


Det var skønt at kunne sove længe.


Morgenfotoet var lidt diset, helt skotsk stemning, var der én, der kommenterede.

Jeg var til dyrlægen med Megan, for at få tjekket hende, hun kan ikke holde sig så godt og drikker meget vand. Hendes blære var næsten tom, så aftalen blev at vi hentede hende efter en frokostaftale i Køge.

Da vi hentede hende, var der gået næsten 5 timer, hun var dødtræt og vi blev lovet en opringning efter lukketid om de foreløbige resultater.

Jeg gik en tur med drengene på stranden, det var rigtigt lummert.

'Opringningen var meget fredsommelig. Urinprøven dyrkes og vi får en opringning i morgen, hvis der er brug for umiddelbar penicillinbehandling. Vi tales ved med dyrlægen mandag om det videre forløb. Så ikke umiddelbart nogen panik.

Jeg har gjort bilen nogenlunde klar til Esbjerg-turen i morgen. Det er RET underligt at skulle til rallyprøve 2½ time hjemmefra og så først køre kl. 11:30, men programmet indikerer, at championklasse starter kl. 16:00, og som udøver synes jeg det er ret træls. Jeg får intet ud af formiddagen og kommer sent hjem.

Men turen skal nok blive fornøjeligt, for jeg har selskab af Amanda og Osseau, og der er en del hundeemner (og sikkert også andre) Amanda og jeg kan tale om :-)

Jeg har ikke trænet med hundene i dag – men jeg har kørt flere visualiseringer af Lille Bjørns HTM-program, det bliver bare så godt ;-)

Ingen kommentarer: