søndag den 21. maj 2017

Refleksion og afslapning

Frasse og Max har det dejligt sammen, der
bliver klappet meget forsigtigt, som han har lært
 
Jeg følte mig godt slidt, da jeg kom hjem i går. Hundene kom i haven, jeg tømte bilen og fik en øl, skrev med Kirsten, som var til sin bros 70 års fødselsdag, og 1 times tid senere kom hun hjem, og lidt efter Christina, Sandara, Frasse og Leo, som skulle overnatte til i dag.

Frasse bliver 3 år på Megans fødselsdag den 3. juni, og hold da op hvor er han dejlig. Men det er ret lækker at være farfar, at have to skønne børnebørn og kunne tænke, at alt det gode ved dem på en eller anden måde nok kommer fra en selv ;-)

Alle rutiner bliver ændret for mennesker og hunde. Hundene synes det var en MEGET kort morgentur, men sådan er det når far/farfar skal gå med tre hunde og Frasse, og der skal opleves alt muligt på den ret korte tur til stranden og tilbage igen. Blomsterne dufter, fuglene synger, frøerne kvækker, hundene spiser græs, fly flyver forbi, hvor græsstien ender kommer der græs, der er en klit så man skal arbejde lidt for at komme op og derefter ned på stranden. Det er fascinerende at opleve verden på en helt anden måde, når det er et (næsten) 3-års barn, der fortæller om sine indtryk. Alt er selvfølgeligt for mig, og intet er det for ham.

Jeg cyklede til bageren med Max, købte morgenbrød og efter morgenmaden gik Frasse, hundene og jeg i haven, og oplevede alt muligt.

Det er hårdt at have besøg af børnebørn synes Megan :-)

Da de tog afsted lidt op af formiddagen blev der lidt tomt, men hundene fik endelig mulighed for at slappe af, og jeg fik lov at rydde op i garagen. De hundetræningsrekvisitter kan bruges til alt muligt, og det bliver de!

Blogindlægget om rallyprøverne i går blev skrevet.

Jeg havde en nagende følelse efter rallyprøverne. Jeg kan ikke fortælle nærmere om den, men den nagende meget, jeg skrev den ned og fik afklaret med ”modparten” – sikken en lettelse!

Der var meget der skulle indhentes på Facebook, mange der skulle ønskes tillykke med fine resultater.

Jeg fik fulgt lidt med i HTM-ringen i går fra sidelinjen, og jeg fik flere forespørgsler om, hvornår jeg skulle op …, men jeg havde været fornuftig og holdt fokus på rally (#Prioritering #Mia ). Men jeg blev efter at rallyprøverne for længst var slut, for at være med til præmieoverrækkelsen i HTM. Og jeg tænkte lidt over, at for et par år siden havde det været LP jeg havde fulgt, men nu er fokus et andet.

Efter en meget beskeden frokost gik vi turen med hundene i en nærliggende skov, og fik plukket nogle ramsløg blomster, som vi brugte til aftensmaden.

Jeg sad ved cafebordet og planlagde de første baner til rallyprøver hos Islands Fårehundeklub den 3. juni, og de blev renskrevet bagefter og sendt til Annie, som arrangerer prøverne (det er en dobbeltprøve). Det er nogen prøver jeg altid ser frem til, hvis jeg ikke er inviteret som dommer er jeg helt sikkert deltager i.

Kataloget til rallydysten den 28. maj blev gjort klar, se PM og katalog her. Hvis du er vil være med, kan du stadig nå det, bare skriv til mig!

Let aftensmad, gårsdagens afsnit af Matador.

Og nu dette blogindlæg.

En dejlig dag, med en del refleksion og en del afslapning!

Ingen kommentarer: