mandag den 29. maj 2017

Skøn træning – HTM, FS og 6+

Førerne tænker og hundene har deres egen dagsorden :-)
(Foto: Anita Jakobsson)

Anita, Louise og jeg havde booket hallen i Ringsted 17-19 for at træne vores programmer inden prøverne på næste mandag. Pludselig var de to timer gået, vi havde fået set en masse flotte programmer, vi havde kommenteret, diskuteret og grinet – det var to supersjove timer, og masser af læring.

Det jeg var mest imponeret af, var Louises to flotte FS3-numre med Billie og Rosa. Hold da op en masse tricks, mange af dem svære, et fantastisk flow og et glad samarbejde.

Jeg viste mit HTM2-nummer, som det første, og det gik ret godt. Starten og slutningen med bordet giver en god ramme, overgangene er simple og virker, og det føles godt med Max i alle positionerne. Han er med og han er tryg!

FS1-nummeret blev lidt rodet, fordi jeg måtte afbryde starten, fordi Max gik helt i stå inden slalommen, og derefter gik det i skuddermudder, da han skulle ind foran og twiste. Så fik jeg noget godt input og foretaget nogle justeringer. For det første skulle jeg længere fra dommerbordet, der er masser af plads og Max KAN ikke lidt at komme så tæt på. For det andet skal jeg øve mine i kommandoerne, så Max får præcis besked. Det endte med at blive et helt godt nummer igen :-)

Den 26. juni 2016 debuterede Billie og Max med tilhørende førere i 6+, som beskrevet her Motivation er alt (6+).

Vi har ikke optrådt med nummeret siden, men på mandag sker det igen, næsten 1 år efter debuten. Max’ flotte halsbånd skal bruges til prøve for første gang, og Louise og jeg glæder os til at vise et flot nummer.

Diskrete håndtegn og kropssignaler :-) (Foto: Anita Jakobsson)

Heldigvis havde vi aftalt, at vi skulle træne det i dag, for ærligt talt, det var en anelse rustent (host host). Vi arbejdede først ud fra hukommelsen og Louises seddel, så så vi 1. udgaven via linket ovenfor og endelig fik vi skruet et fornuftigt nummer sammen. Vi var naturligvis fornuftige og havde ikke hundene med i træningen bortset fra en enkelt gang uden musik, som Anita tog nogle herlige billeder af.

Vi fik alle grinet en del under denne del af træningen, for der er da et stykke til en helt færdig rutine. Men vi aftalte at Louise renskriver programmet, vi træner det hver for sig, og så sidder det i skabet på næste mandag! Det skal nok blive sjovt at optræde med det.

Tak til Anita og Louise for to fantastiske timer, hold da op hvor er det bare hyggeligt, sjovt og lærerigt!

Ingen kommentarer: