tirsdag den 16. maj 2017

Max, HTM og NW


Det har været en supertræningsdag med Max.

I eftermiddags mødtes Anita og jeg i Jersie for at træne HTM og FS.


Det vigtigste i HTM-programmet er naturligvis positionerne, og dem er der god udvikling i. Linkene er også ganske fornuftige. Historien med manden, der tænker tilbage på ungdommen, kærligheden og de stjålne kys tager udgangspunkt I, at han (jeg) sidder alene på en café og venter/drømmer tilbage; Max er skjult under bordet og kommer frem efter cirka 8 sekunder. I afslutningen ender han igen under bordet.

Det er jo ren FS, men der er masser af tid til det, og da han indtager positionen på ren verbal commando, ser det også ret lækkert ud. Jeg er ved at få styr på hvilke retninger jeg skal bevæge mig, jeg skal have bordet lidt mere med i koreografien, og det bliver sjovt at udvikle de kommende måneder.

FS-programmet er ”bare det samme”, det var lidt kiks, som jeg kunne håndtere uden videre – men faktisk blev lidt forbløffet over, indtil det selvfølgelig gik op for mig at det var fejlkommandoer fra min side.

Så var jeg hjemme og spise aftensmad inden turen gik til arealet ved siden DKK (Sydkystens Privatskole), hvor jeg er tilmeldt DKK Kreds 1’s Nose Work hold med Lonni som instruktør.

Det var en fantastisk fed oplevelse at arbejde med Max. Jeg ønskede ikke at vide hvor kilderne var, og var sat i par med Lene, som vidste, hvor de var, så Max og jeg startede hver runde. Stort set alle søgene gik han hurtigt og præcist og lavede de flotteste markeringer. Han arbejdede også rigtigt flot i højden, og som man kan se på dette videoklip kan han også arbejde, når han ikke kan se mig :-)


Det var en virkelig fantastisk start på holdet - tak til Lonni for masser af sjove søg og god inspiration! Og for at sende en besked om Max ”Han er en STJERNE!!!!!” – jeg er helt enig :-)

Ingen kommentarer: