torsdag den 29. august 2019

Rutinerne bliver finpudset og masser af rally

Otto faldt i søvn oven på min fod og sin elskede rotte :-)

Der er mange ting jeg har fortrængt om det at have hvalp, men hold da op hvor er det fantastisk skønt 😊

Jeg har for længe siden lovet at holde kurser lørdag og søndag, og dem gennemfører jeg naturligvis, men jeg ville meget hellere være hjemme hos Otto!

Fantastisk onsdag morgen

Der er så mange skønne situationer med en hvalp i huset, og jeg prøver at nyde det mest muligt, for det varer så frygtelig kort tid …

I går gik jeg for første gang aftentur med alle tre hunde, en herlig tur i det skønneste vejr, ned til badebroen, hilste på forskellige folk, en enkelt med border terrier, som skulle kramme Otto, og han sugede bare indtryk til sig.

Morgentur torsdag

Det har været meget lummert, og ikke særligt spændende træningsvejr, men jeg har haft nogle korte træningssessioner med Otto, og vi har fået trænet at tilbyde adfærd ved en kasse, spin, touch og setup med fine fremskridt.

Jeg har fået flere spørgsmål om planerne med Otto, og det ærlige svar er, at det vil vise sig, afhængig af hvordan han udvikler sig. Jeg har skrevet, at jeg vil tilmelde ham sandkasseklasse på Samsø, og det er det eneste jeg har planlagt konkret. Jeg har kigget på nogle rallyprøver, som Max skal tilmeldes, og hvor Otto har nået alderen, hvor han ville kunne deltage, men jeg lader mig ikke rive med!

Perfekt sted at sove!

I weekenden skal jeg holde introduktionskurser i rally for Schæferhundeklubben dels i Randers, dels i Vallensbæk.

Det er noget jeg har set frem til, fordi jeg har fået oplyst at Schæferhundeklubben vil satse seriøst på at tilbyde Rally til sine medlemmer, og det vil jeg bestemt gerne være med til at understøtte.

Man kan roligt sige, at det er et emne der ligger mit hjerte nær 😊 Kurset minder temmelig meget om dag 1 og lidt dag 4 af rallyinstruktøruddannelsen, og det har jeg det ret godt med.

Luksusmad torsdag aften

På planlægningssiden er der kommet styr på bl.a. tidsplan og katalog for DKK Ballerup-prøverne 21.-22. september og støtteprøverne for DM i HTM/FS 28. september.

Og langt om længe har jeg fået styr på første udgave af drejebogen til NM i rally. Der er masser af detaljer, der skal være styr på, og det tror jeg der er ved at være …

Endelig har vi kunnet annoncere datoerne for både Årets Hund i rally 2020, 14 prøver i alt og finale 10. oktober i Hangar 17, samt datoerne for kvalifikationsprøverne til rallylandsholdet 2020, i alt 8.

Jeg kan roligt sige, at jeg glæder mig vildt meget over den fantastiske udvikling i rallysporten.

Ingen kommentarer: