lørdag den 10. august 2019

Ottende feriedag: Rally og læring

Max slapper af mens far skriver blog

Det er godt, at det ikke er Max, der skal skrive dagens blogindlæg 😉 Han ville nok synes dagen var lidt kedelig … eller måske ikke. Vi stod op 5:15, morgenturen var uden Lille Bjørn, og 6:50 gik turen til Brogaarden, til anden del af Brogaarden Cup i rally.

Christina og jeg riggede til, Annie var sekretær for begge ringe, og Annette dømte champion, senior, ekspert og øvet, jeg begynder.

Championbane under opbygning

Jeg var oppe som nr. 3 af 7 i championklasse, og bortset fra at jeg kom til at tænke negativt på resultatet undervejs og bagefter, så kunne lidt refleksion få det hele på plads.

Max var varmet op helt som jeg havde planlagt, Annettes bane var virkelig lækker, med et fint antal nye øvelser, nogle gode sideskifter, en bane lige efter mit hoved.

Da jeg tog linen af Max, var han på en smuttur til en tilskuer og kom lynhurtigt ind i Christinas telt og fik snuppet en tebolle. Jeg fik noget af den ud af munden på ham, og resten med i lommen, fordi hverken Annette eller Christina mente, han ville betænke sig på at vende tilbage.

Ind på banen, start, hen til Annette (minus 3), og ommer ved skilt 1, sideskift om kegle. Han var superfrisk, lidt for frisk måske (men hellere det, end dæmpet), men også i snusemode (8 x 1), og lidt åndsfraværende. Og så ville han ikke stå … Stå hente bringe måtte laves om, fordi han satte sig første gang, og stå, løb fra mistede vi 13 på, fordi han satte sig begge gange.

Med 1 x 10, 5 x 3 og 8 x 1 = 67 point, kan man ikke bestå. Og ja, jeg var ukonstruktiv, ærgrede mig over første IB siden 26. maj 2018 og tænkte, at det var Annette-forbandelsen (skrevet med et glimt i øjet 😊) – Megan blev IB’et de tre gange vi var oppe hos hende, Lille Bjørn de to gange, og Max nu tre ude af otte.

Det kan jeg jo ikke bruge til noget.

Max var kun marginalt mindre fokuseret, end jeg har oplevet så tit, og der er meget positivt at sige om hans banegennemgang. Hans fører glemte sine løfter til sig selv under den hæsblæsende start, og var helt sikkert for febrilsk på det lange stræk uden stationære skilte. Jeg gik for hurtigt, og jeg var hektisk, præcis som jeg ikke skal være, og ikke har været til træning i lang tid.

Så det var måske meget godt at blive mindet om, at jeg skal glemme det der med konkurrencemomentet!!!

Dagens begynderbane

Kl.10:30 havde jeg fornøjelsen at dømme begynderklasse, i alt 16 ekvipager. Der var flere superflotte banegennemgange (top 3 havde 100, 100, 99), og så har jeg sjældent været så ærgerlig over en IB som allerførste ekvipage, som gik en fantastisk bane, men pga. manglende rutine lavede en ommer, hvor det foregående skilt også blev lavet om, og dermed gik fejl bane. Ellers havde de fået 96 …

Jeg fik ikke set så meget, som jeg havde ønsket mig, af banegennemgangene hos Annette, men Keld og Ziggis championat og Louise og Cheries certifikat fik jeg sagt tillykke med.

Stor tak til Christina, som har været drivkraften i de foreløbig to Brogaarden Cup prøver, og Brogaarden, som har sponsoreret vildt flotte foderpræmier til alle!

En fortjent øl!

Max blev luftet lidt i løbet af dagen, men lidt kedeligt var det nok for ham. Heldigvis var vi færdige allerede lidt i 14, og så kom vi tidligt hjem og slappe af.

Smuk aftentur

Efter aftensmaden fik Max og jeg en hyggelig tur på stranden, hvor han kunne løbe løs.

Så det blev ikke så dårlig en dag alligevel for nogen af os 😊

Ingen kommentarer: