lørdag den 3. august 2019

Første feriedag


Jeg tog tidligt hjem fra arbejde i går. Autosvar var gjort klar, og da klokken var lidt over 15 blev det aktiveret og firmatelefonen blev slukket. Der er dømt ferie til og med den 25. august.

Ferien startede med en hyggelig middag hos Lisbeth og Steen på Fuglesangsvej, en afskedsmiddag for Gunver og Frank, vores naboer i 33 år, som flytter i lejlighed i Solrød. Vi var 14 i alt, og snakken gik om stort og småt. Selskabet var de gamle på vejen, plus en enkelt fraflytter, og Kirsten og jeg var den næst- og tredje yngste i selskabet …

Morgenturen blev lidt senere end normalt, og da der var morgenbadere på badebroen tog jeg morgenfotoet i en lidt skæv vinkel.

Kirsten var klar til sin morgentur, da jeg kom hjem, og jeg skulle først have morgenmad og en kop kaffe før jeg skulle afsted, og så mødtes vi ved DKK, og fulgtes hjem derfra.

Vi har aftalt at besøge svenskerne i morgen, og tog til Meny i Solrød Centret for at handle nogle vigtige varer, vi skulle have med. Jeg fandt også to kødben, og dem har Lille Bjørn og Max haft glæde af hele dagen.

Der var et udgået træ, der skulle saves ned. Det lyder lidt mærkeligt, men det var skjult af nogle buske, så vi havde ikke lagt mærke til det før for nogle få dage siden. Det blev klaret, alt småtteriet kom i en container, og det store i bilen, og det blev afleveret på Miljøcenter Greve.


En let frokost (muslinger og ost), en ganske kort tur med hundene (det var varmt!), en Moonshine fra Midtfyns Bryghus, en morfar, og så var jeg klar til at yde mig bidrag til aftensmaden, lammeculotte med bagt blomkål og gulerødder med sennepsdressing (fra SalatTøsen).


Jeg har en svaghed for champagne 😊 og derfor blev første feriedag markeret med Champagnen Génésis fra Philippe Glavier, importeret af Pinochar Wine, som jeg varmt kan anbefale. Og champagnen er også fantastisk!

Til maden fik vi en Tête de Lard 2015 fra Guillaume Reynouard i Saumur, en af vores absolutte favoritter. Den importeres af Rosforth & Rosforth De har rigtigt mange spændende naturvine.

Der er ikke de store planer for ferien. Der er lidt træningsplaner – og kommer helt sikker flere! – bl.a. skal både Lille Bjørn og Max starte på Nose Work træning. Der er en rallyprøve 10. august, hvor Max skal op i championklasse og jeg skal dømme 21 (!) begyndere. Der er en 10 års jubilæumsfrokost i Sydkystens Hundeskole 11. august. 12.-16. august skal vi med svenskerne til Bornholm. Den 17. skal vi hente Otto II og vi starter på Foundation hos Johanna den 22. august. Den 24. august er der DM på Fyn, jeg skal følges med Christina og Tempo, og har Lille Bjørn og Max med, for de er jo kvalificerede med Mathilde.

Det bliver en fantastisk ferie, er jeg sikker på!!!

Ingen kommentarer: