tirsdag den 20. august 2019

Syttende og attende feriedag: Otto og DM


Kirsten mener jeg har fortrængt en masse fra sidst vi havde hvalp (Max, for otte år siden). Det er naturligvis ikke rigtigt! Jeg kan tydeligt huske det hele, og derfor kan jeg meget skråsikkert allerede nu sige, at Otto er den nemmeste hvalp, vi nogensinde har haft, og formentlig også den smarteste.

Mandag morgen

Ikke et ondt ord om de andre, men Otto er også den mest kælne hvalp ever 😊

Vi ikke haft de store planer de sidste to dage.


I går var dagens drama, at vi lod Max forsøge at lette en ret ung dueunge, og sørme om han ikke nakkede den, og næsten ikke var til at få slippe byttet!

Nose Work træningen hos Merete blev desværre aflyst i denne uge, fordi hun er kommet til skade med en storetå, så der var træningsfri dag i går.

Tirsdag morgen

I dag var jeg til fitness-træning sammen med Kirsten og Anitta, og Otto sov i sit bur, da vi kom hjem, han er helt eksemplarisk.

I eftermiddags gik turen først omkring DKK, hvor Lonni skulle hilse på Otto.


Derfra videre til Jersie Privatskole, hvor jeg havde aftalt rally øvet med Tina og Mette/Mathilde, og derefter junior med Mette/Mathilde.


Jeg havde lavet to meget svære baner, med maksimalt antal skilte og mere end maksimalt antal stationære.

Med to dygtige førere og fire dygtige hunde var det ikke den store udfordring.


Det vigtigste formål med træningen var for mig, at Mathilde fik mulighed for at arbejde med Lille Bjørn og Max inden DM på lørdag. Hun har senest gået med Max for 2 måneder siden i Vejen og Lille Bjørn for 3½ måned siden i Roskilde.

Lille Bjørn var lidt træls i første runde, men gik rigtigt flot i anden runde. Max gik også bedre i anden runde.

De mangler lidt konkurrencetræning med Mathilde, så det var virkelig dejligt med dagens træning. Der var nogle detaljer, der skulle arbejdes med, og det blev dér.

Otto fik hilst på alle bagefter, og specielt Mathilde og Woody var kæmpehits 😉

Dagene går meget med at se på Otto, se ham lege, undersøge alt muligt i haven, følge med overalt, tage ham op, kæle ham, sidde og nusse ham, og så sover han pludselig.

Otto skal som tidligere nævnt starte på Foundation hos Johanna på torsdag.

Jeg har også valgt i dag, at han skal starte i sandkasseklasse til HTM-prøven på Samsø til oktober. En perfekt mulighed for at hygge os under prøvelignende forhold.

Ingen kommentarer: