torsdag den 8. august 2019

Sjette feriedag – sundhedstjek, fitness og fast food


Jeg holder fast i den gode livsstil, uden at blive hellig. Jeg bryder mig ikke om fanatisme; jeg kan blive meget grebet af noget, og komme til at virke fanatisk, men jeg prøver at bilde mig selv ind, at det er entusiasme, og ikke galskab …


I ferien er det nemt at fastholde de positive elementer fx morgenturen med hundene efterfulgt af morgenturen med Kirsten.

Derefter fulgte første time i over en måned hos min fitte coach, igen sammen med Kirsten, og det var skønt at komme i gang igen.


Tina har anskaffet en Tanita MC-780, og jeg skulle naturligvis have foretaget en Body Composition Analysis, resultatet kan ses ovenfor. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Eneste umiddelbare bekymring er Visceral Fat Rating (Indre fedt/det farlige fedt) på 9 på en skala fra 1-59. Det er indenfor det sunde område (1-12), men skulle gerne længere ned.

Min metaboliske alder er stadig 51 år!

En enkel frokost og så gik turen til Havdrup Dyreklinik, hvor Lille Bjørn og Max skulle til det årlige tjek. Lille Bjørn vejer 6,75 kg., et pænt fald fra 7,6-7,8, formentlig affødt af meget mindre træning og dermed meget færre godbidder. Han er fin form. Hans tænder trænger til rensning og der er en tand, der skal kigges nærmere på, så vi skal finde en tid, hvor han kan komme i narkose og blive tjekket. Aldrig rart, men nødvendigt.

Max vejer 8,2 kg., og er i flot form. Hans vægt er faldet fra 8,8 kg., og er nok udtryk for, at han får en del mere motion end før, fordi han er med på mange af mine ture.

Apropos ture så gik Max og jeg, da vi kom hjem fra Havdrup, en tur til køerne på Strandengene overfor Staunings Ø, en favorittur, som bare ligger i fødderne. En lille time, 4,3 km., og det er ren balsam for sjælen med sådan en tur.


Vi valgte den nemme udgave af aftensmaden: Vi bestilte to steak frites på Bistroen i Køge til afhentning, og det er altid et hit. Kirsten fik et glas Aperol inden, jeg et glas Locret-Lachaud Champagne, til bøffen fik vi Coppolas Blue Label Merlot 2016, et kongemåltid!


Jeg havde sørme også fået købt en Love Box med 6 slags is fra Paradis Is, og så var den middag om muligt endnu bedre 😊

En dejlig feriedag!

Ingen kommentarer: