fredag den 17. juni 2022

Magi i luften

Max og Paul fredag morgen (foto: Johanna Allanach)

Søndag frokost på Bistro 17 i Køge

Mandag og onsdag visionsmøder, hvor jeg på vegne af Rallyudvalget fortalte om vores visioner for rallysporten i DKK. Om hvordan vil fokusere på bredden og på eliten. Med flere titler, der skal gøre det attraktivt at blive i en klasse, fremfor at rykke op eller stoppe i rally. Og et mål om at de højeste klasser bedømmes i henhold til FCI’s regler når de bliver officielle, så den danske championklasse kommer til at svare til FCI-klassen. 

Det er en vision, og mange har allerede tilbudt at være med i arbejdsgrupperne, der skal gøre visionen til virkelighed, og dermed være med til at præge udviklingen af rallysporten. Det er skønt at opleve det store engagement. 

Bootcamp mandag (foto: Tina Jørgensen)

Mandag og torsdag bootcamp hos henholdsvis Tina og Ninna. 

Tirsdag morgen, Otto og Max på badebroen

Tirsdag blev Max 11 år og bl.a. fejret med træning hos Johanna. Han gik totalt fantastisk, og vi fik endnu en detalje at være opmærksom på: mit bliv, når jeg får ham til at stå foran inden bakkeøvelsen, er blevet en forkommando, så da jeg undlod den, bakkede han ikke, men gik rundt om mig i stedet 😉 

Otto gik det bedste ever, lange stræk, fedt fokus, mindre hoppen. 

Otto til rallytræning :-)

Onsdag træning hos Karina, hvor Max igen igen overgik sig selv, det er virkeligt nørdede detaljer vi arbejder med (FEDT!) og Otto var igen en stjerne. Som bonus var der forstyrrelse med en løbsk tæve.

Ottos fødselsdagsfoto i haven

I dag fylder Otto 3 år. Det blev især fejret ved at Max (!) og jeg havde en enetime hos Johanna, mens Otto hyggede med Kirsten. 

Enetimen var sidste aktivitet inden jeg udarbejder første bud på planen for Max og mig frem mod NM 2022. 

Vi fik talt om alt det jeg havde behov for plus, som altid hos Johanna, nogle bonusemner. 

Jeg har noteret en masse, som i løbet af den kommende ferieuge lander lige så stille i en konkret plan. 

Vi talte om træning af konkrete momenter (sidelæns bevægelse). Om de gode starter og hvordan jeg fastholder dem. Om at gå til konkurrencer, som var det træning. Om pauser i træningen. Om træning på kunstgræs mange forskellige steder. Om at sætte nye mål. Om træning af Otto. Om den tredje hund. Om hvor fantastisk en udvikling Max og jeg har været igennem. Om at nyde hver træning og hver prøve. +++

Max fik også gået to korte stumper bane, hvor vi havde fokus på opvarmning, indgang og de første to øvelser. De gik naturligvis fantastisk ❤❤❤

Johanna sluttede med spontant at tage nogle fotos, helt overnaturlige og vidunderlige, det ene ses øverst, det andet her.

Paul og Max fredag morgen (foto: Johanna Allanach)


Ingen kommentarer: