søndag den 17. september 2023

Seniorklasse

 
Prøve 1

Max og jeg debuterede i seniorklasse i rally den 5. maj 2023 og har nu i alt været til 19 prøver i klassen.

Jeg har ikke et øjeblik været i tvivl om, at det var en god ide at skifte, men det er kommet lidt bag på mig, hvor meget jeg nyder at gå i klassen. 

Det er teknisk ikke en nem klasse. Der er momenter, som ikke kan forekomme i klassen, men sværhedsgrad og længde kan være endog meget tæt på championklasse. Jeg har mere end én gang designet championbaner på 18 skilte, som kunne ombygges til seniorbaner på 17 skilte ved at fjerne det sidste skilt … 

Jeg nyder i den grad at Max og jeg kan hygge os sammen i seniorklassen. Når Max og jeg har den alder vi har, er det ren bonus at kunne gå til prøver, nyde at vi begge er nogenlunde fitte, og kan gå nogle fornuftige baner. 

I går var jeg for en anden lørdag i træk ude i noget, som jeg for mange år siden ville have sagt var fuldstændigt ødelæggende for mit fokus, når jeg gik op med Max: gå til prøve og dømme samme dag. I sidste uge en dobbelt seniorklasse hos Hornsherred HTM Klub, inden jeg dømte, og i går en dobbelt seniorklasse hos Hundene på Bjerggaarden, inden jeg dømte. 

Jeg kan mærke at det passer mig eminent godt, og Max virker også som om man trives med det. 


Selvfølgelig vil jeg gerne gå nogle ordentlige prøver, og bevidstheden om at Max og jeg kan gå fantastisk er naturligvis en god ballast. Men ellers er mit fokus alene nydelsen. 

Max og jeg har trænet og konkurreret sammen i over 12 år i flere forskellige discipliner, men rally har overstrålet alle de andre. 

I går var jeg så heldig at Camilla (Hundenfoto.nu) sad på første parket, filmede begge prøver og tog nogle fotos, tusind tak for det! 

Prøve 1 havde en lidt haltende start som man kan se, jeg manglede den is i maven før indgangen, som jeg havde ved prøver 2 sidste lørdag, men da vi kom til øvelse 3 var kontakten der, og vi gik tæt på det bedste vi kan, selvom der manglende lidt fokus fra Max.

   
Prøve 2

Til prøve 2 havde vi en perfekt start og det gik strygende – indtil jeg var ved at falde og fik givet en forkert kommando. Der var lidt rod derefter, men jeg glædede mig over at det var tydeligt at vi hurtigt kom tilbage på sporet og afslutningen var rigtig flot. 


Som bonus fik ved med 98 point ved den første prøve vores femte bronzepind og dermed titlen RLSB, Max’ tolvte rallytitel (ekskl. Siriustitler). 

Max og jeg fortsætter i klassen så længe vi kan og jeg husker at nyde hver prøve, som var det den sidste,

Ingen kommentarer: