søndag den 16. juni 2024

2 gange seniorklasse 15. juni 2024 - første titel som 13-årig

Præmieoverrækkelse :-)

Vi gør ikke så meget ud af hundenes fødselsdage, Kirsten synes de bliver rigeligt forkælede til hverdag :-)

Tur ved Præstø Fjord

Men selvfølgelig forkælede jeg dem begge lidt ekstra i fredags, da Max fyldte 13 år.

Vi forkælede os selv med en spontan tur til Mocca, hvor jeg fik deres pariserbøf.

I går fejrede Max og jeg sammen ved at tage til rallyprøver. Det var årets tredje dobbeltprøve arrangeret af Sydkystens Hundeskole med DKK Kreds 10, og den blev afviklet hos Hundene på Bjerggaarden, hvor Neel og Kim som altid havde sørget for toptrimmet areal og en fin afvikling.

Det regnede lidt indimellem, af og til meget mere, men det blev taget med godt humør. Dog medførte det at præmieoverrækkelsen blev flyttet indendørs.

Max og jeg var først op i seniorklasse hos Conni. Det gik ok og jeg var tro mod mine kriterier, men jeg synes han var lidt underlig engang imellem og virkede distraheret.

Charlotte Lia havde fulgt os på banen og kunne stille en præcis diagnose. Mens vi var oppe var der en fører der trænede dobbeltspring med sin hund, den kom en del lyd fra den, og det var det Max reagerede på! God forklaring, og ikke mere at spekulere på der.

 

På den anden seniorbane hos Charlotte var vejret skiftet til lidt regn som man ser på videoen – tak til Neel for at filme. Igen var jeg tro mod kriterierne, og efter en lidt urolig start, og lidt for højt tempo fra min side i en passage havde vi en rigtig fed afslutning på banen.

Jeg havde ikke tænkt over det, men Charlotte sagde i sin feedback, at det var tydeligt at Max var påvirket af regnen – og når jeg ser filmen, er det da også tydeligt … Som det kan ses på fotoet, er Max lidt utrimmet, og det gjorde ikke noget godt for frisuren med regnen 😉


Bonusinfo:
  • Ved prøven hos Charlotte blev vi 3. vinder (den gule roset). 
  • Vi var bedste ekvipage fra DKK Kreds 10 i seniorklasse og blev dermed Kreds 10 vinder 2024 (den store roset), hans første titel som 13-årig. 
  • Desuden fik vi i går rosetten for hans senior sølv titel, som vi opnåede 27. april i Nakskov. Hans sidste titel om 12-årig.

Ingen kommentarer: