søndag den 5. november 2017

Den allerfedeste tur i ringen (VM i HTM & FS 2017)


I næste uge er der VM i HTM og FS i Leipzig. Der er seks danske deltagere: Annette med Hallie og Aero, Jette med Addi, Johanna med Soda, Anja med Queeny, Liv med Mango og Louise med Rosie og Billie.

Jeg kender dem alle, jeg mødte dem alle så sent som forrige lørdag ved prøverne på Garbogaard, jeg træner med Louise, Anja er min coach, jeg træner hos Johanna og har enetimer hos Anja, Liv har givet mig så meget energi og SMIL og Annette og Jette kender jeg ”bare” som superdygtige udøvere indenfor HTM og/eller FS.

Jeg ønsker af hele mit hjerte, at de alle får det mest fantastiske VM. Jeg er sikker på, at de hver især har deres kriterier for et fantastisk VM, og jeg er sikker på, at én af ingredienserne er, at have den allerfedeste tur i ringen. Det har INTET med point eller placeringer at gøre, det handler om, at hvordan føreren har det før, under og efter sin optræden.

Jeg har oplevet det nogle gange på det sidste både med Lille Bjørn og Max og tro mig: når den fede følelse er der, er man ikke i tvivl. Så tænker man slet ikke, man MÆRKER, at man er ét med hunden, man får kuldegysninger af fryd og man ville blive fanget af dopingkontrollen, hvis man blev testet, når man løb ud af ringen, for man er HØJ!

Jeg håber at ALLE på holdet får sådan en oplevelse mindst én og helst flere gange ved VM.

Jeg glæder mig til at følge jer alle og opleve en masse magiske øjeblikke, når I er i ringen.

Ingen kommentarer: