søndag den 5. november 2017

Motivation, træning og fravalg

Jeg fik ikke taget fotos fra dagens træning, så her er i stedet et af en dejlig fødselsdagsgave :-)

Hold da op hvor har jeg fået mange søde og glade kommentarer efter gårsdagens blogindlæg med videoen af Lille Bjørns HTM-prøve den 28. oktober. Lille Bjørn og jeg har det fantastisk hver gang vi er på banen, uanset om det er rally eller HTM, og det er der vist ingen, der er i tvivl om.

Sådan har det ikke altid været. Annie, som har kendt Lille Bjørn siden han var helt lille, skrev i går: ”Når jeg tænker tilbage på alle de år jeg har set LB og Paul performe. Så er I bare vokset og vokset i “sammenhold “. Lille Bjørn er din stjerne over all👍👌🇩🇰💐🏆🎁” og ”jeg ville give en milliard, hvis bare jeg havde set, hvor I har knækket “motivationskoden”. Men den er der bare altså 120 procent

Det har gjort mig glad og stolt, og virkelig fået mig til at tænke over den udvikling vi har gået igennem, og har naturligvis affødt en aftale med Annie (og Amanda) senere på måneden.

I morges havde Anita og jeg en træningsaftale i hallen i Viby, som vi er ret begejstrede for, og som altid fik jeg noget virkelig fin feedback.

Starten på Max’ HTM-nummer har jeg arbejdet videre med, og jeg synes jeg får sat stemningen godt inden nummeret starter, jeg skal bare have Max med på, at han skal holde sig i ro (han er jo død :-)), mens jeg ligger på knæ, holder hatten og er trist … Han er blevet rigtig skarp til faktisk alle positionerne, så der skal vi bare fortsætte arbejdet (og variere belønningerne!), have mere fokus på overgangene, som er lidt mindre skarpe, og så kommer koreografien altså også mere i fokus. Afslutningen fik også lige en opdatering, så alt i alt fik nummeret en fin opdatering. Jeg kan bare mærke hvor godt vi har det med det nummer.

Med Lille Bjørn startede jeg med HTM, og hvis jeg ellers kan huske at sige de rigtige kommandoer er slutningen blevet fin med P2 i stedet for P1 og P9 til sidst. Jeg skal have belønnet ham længere tilbage i P5 (han vil rigtigt gerne frem). Han arbejder med enorm intensitet, og er næsten ikke til at stoppe, så vi måtte tage en puste ud pause, hvor jeg fik feedback, og talte om FS-nummeret vi skal i gang med.

Musikken er jo på plads, så vi prøvede en udgave, hvor jeg improviserede noget slalom, ottetaller, twist, spin, bakke mv. Og så skal jeg lige have genopfrisket nogle tricks fra FP1-prøven, så der kan komme lidt mere med i programmet. Målet er at have en

udgave klar til 17.12, og der er jeg ikke i tvivl om at vi kan. Lille Bjørn synes det er smaddersjovt!

Med hensyn til Max har jeg besluttet at FS stadig er på planen, men der er ikke sat dato på en eventuel debut i FS2. Jeg vil gerne holde fokus på HTM’en, som inde i en rigtig god gænge nu.

Og så besluttede jeg definitivt at droppe 6+ med Lille Bjørn og Max sammen. Det vil kræve for meget, og jeg vil altså hellere have fokus på primært HTM, sekundært FS.

Anita og jeg fik også talt om hvor meget bittesmå marginaler kan betyde, som man kan læse om i hendes blogindlæg fra i dag Forskellen på 5 og 0 Q-point, hvor hun citerer den besked jeg sendte efter præmieoverrækkelsen: "Du manglede fucking 0,1 point".

Ingen kommentarer: