torsdag den 30. november 2017

Mere HTM/FS, et godt minde og klar til HMC-rally


Jeg har arbejdet videre med alle tre HTM/FS-programmer i hovedet, og jeg kan mærke at jeg har meget stort behov for at prøve dem af i virkeligheden igen! Så Lonni og jeg har en aftale i morgen i Viby, det er længe siden vi har trænet sammen og da slet ikke HTM/FS.

Jeg har nogle meget konkrete mål, først og fremmest skal jeg have arbejdet med Max’ motivation i hallen, så jeg kommer ud over snuseriet fra i går. Og så skal vi lave et superflot HTM3-program :-)

Med Lille Bjørn har jeg nu fået styr på afslutningen af HTM1, som jeg rodede lidt med i går. Og så skal jeg træne momenterne i FS1 uden musik, vi skal simpelthen have bygget de enkelte overgange sammen på systematisk vis i den kommende tid, dvs. de næste 17 dage frem til 17. december, hvor vi skal debutere.

Jeg kigger troligt dagens minder på Facebook igennem hver morgen, får nogen gang læst lidt i gamle blogindlæg, eller bare nydt et billede. I dag glædede jeg mig over ovenstående 7 år gamle foto af Megan i gang med en af hendes yndlingsbeskæftigelser: ligge i haven og gnave kødben. Vejret betød intet, og hun kunne få timer til at gå med det.


Til aften har Max og jeg pakket materiale til rallyprøverne på lørdag i Niløse, til støtte for Hundesport mod Cancer. Vi har gjort min ekspertbane klar, den ville Max rigtigt gerne prøve :-), papirerne er samlet og diverse udstyr gjort klar. Max studerede interesseret kassen med bl.a. præmierne fra Mia, men bare rolig, championbanen, som Conni skal dømme, har vi ikke modtaget, den ser vi til banegennemgangen på lørdag.

Ingen kommentarer: