lørdag den 11. november 2017

Rallyinstruktøruddannelse – og et særligt VM

Der jubles over Anja & Queenys VM-titel!

I dag gennemførte Amanda og jeg tredje runde af den igangværende Rallyinstruktøruddannelse i Sydkystens Hundeskole.

Vi havde aftalt at mødes kl. 8 – undervisningen skulle starte kl. 9 – og havde begge tunet ind på Live Stream fra VM i HTM/FS i Leipzig da vi mødtes. Perfekt timing til at se Anja og Queeny i finalen i HTM. Anja og Queeny førte inden finalen og igen i dag performerede de fantastisk, et blændende program, hvor vi sad og holdt vejret og fik gåsehud flere gange. Det er virkelig en ganske særlig og exceptionel ekvipage. Dejligt at vi fik set det direkte.
Amanda under de sidste forberedelser

Vi gjorde klar til kurset og endnu er dag med masser af stof. Først noget opfølgning siden sidst, bl.a. på hjemmeopgaverne – videoer af øvelser, rallybaner – dernæst gennemgang af alle ekspertskilte og alle championskilte samt en sektion om højrehandling. Hver af kursisterne havde forberedt præsentationer, og Amanda gennemgik resten og bandt det hele sammen på smukkeste vis.

Under championgennemgangen var der en fin afbrydelse – nøje planlagt og styret af Mia – fordi vi skulle se præmieoverrækkelsen i HTM. Stor var glæden over at Anja og Queeny vandt VM-titlen, meget, meget fortjent, og for anden gang i karrierenen. I forvejen er det vist den mest vindende ekvipage i HTM, og det er altså ret enestående at genvinde VM.

En kollektiv lykønskning røg på Facebook med det samme, tårer blev fældet og så fortsatte gennemgangen af championskiltene :-)

Næste punkt var introduktion til træning mod konkurrence, om hvordan man træner fra delmomenter i et rallyskilt til at kunne gå en fuld bane med masser af forstyrrelser.
Sol over Jersie

Turen gik derefter til Jersie, hvor 6 ekvipager havde tilbudt at hjælpe. Så vi fik lejlighed til at se kursisterne arbejde med ekvipagerne individuelt, med de problemstillingerne ekvipagerne havde ønsket, eller andet der blev identificeret på dagen. Vi var tilsmilet af vejrguderne, og fik to skønne timer i det fineste vejr.

Endelig fik vi talt videre om konkurrencetræning, nu om at træne førerne mod konkurrence.

Vi rundede af med at tale om dagens forløb, og om eksamensforløbet.

En skøn dag med masser af flot instruktørarbejde, glade ekvipager, der fik godt input til den videre træning og igen et dejligt samarbejde med Amanda. Og så lige det VM til Anja og Queeny som toppen af kransekagen.

Det har virkelig været en dejlig dag!

Ingen kommentarer: