onsdag den 15. november 2017

Træning på lavblus - årets sidste prøver – planer

Foto fra 15. januar 2011, da Megan og jeg var på HTM/FS-kursus (foto: Camilla Johannessen)

I morgen skal Max og jeg til den sidste runde træning hos Johanna i år – vi træner tricks på et sensommertræningshold :-) For os er holdet ren motivation, og som bonus får vi arbejdet med nogle tricks, som måske ender i et FS-program. Jeg har meldt fra til næste runde, men vender tilbage til marts 2018.

Lille Bjørn har sit NW-hold hos Merete, og der har vi timledt fortsættelsen i januar-februar, som er den eneste faste træning, der er planlagt de kommende måneder.

Så er der Effies hold (Lea Nor), hvor jeg igen er kommet ”bagefter”, uden at have det dårligt med det. Modul 3 er netop kommet, og vi er dårligt kommet i gang med modul 2. Men det skal vi nok indhente.

Jeg har aftalt to træningsaftener med Louise, vi skal have opdateret og finpudset vores 6+ program inden 17. december. Jeg har planlagt en rallytrænings (nok primært motivations) seance med Annie og Amanda.

Der kommer en stribe selvtræning/enetimer med Anita, vi skal begge have udviklet vores nye programmer hen over vinteren. Så selvom min kalender ser lidt tyndt besat ud pt., så kommer der alligevel til at ske noget på hundetræningsfronten de kommende måneder.

Der er stadig længe til den næste prøve, men så kommer der en stribe i december. Rallyprøven den 2. til fordel for HMC har p.t. 74 tilmeldte, og det skal nok blive en succes. Jeg har allerede fået de præmier, vi som arrangører giver, af Mia, de koster i gennemsnit 37,50, så det giver i sig selv 2.775 kr. til Mia og dermed til HMC. Vi har derudover kun udgifter til rosetter og evt. championpokaler, betaling til DKK (1.780 kr. hvis alle består), og så lidt mad, slik og drikke til dommere og hjælpere. Der skal nok blive et rigtigt pænt beløb til HMC. PS: Tilmeldingsfrist lørdag den 18. november, så det kan stadig nås.

Conni (C og B), Anita (Ø) og jeg (E) skal dømme, jeg har designet min bane, og jeg glæder mig så meget til at dømme ikke mindre end 24 tilmeldte i klassen.

En meget lille Lille Bjørn :-)

Jeg skal selv op med Lille Bjørn og Max hos Conni. Dagen efter tager vi til Sorø, hvor begge hundene skal op to gange. Den 10. tager Amanda og jeg til Skanör-Falsterbo BK og debuterer i svensk rally.

Endelig tager Anita og jeg til Hangar 17 den 17., hvor jeg som nævnt et par gange skal op i HTM3 og 6+ med Max, HTM1 og måske F1 med Lille Bjørn.

Den 31. skal jeg ikke op, men dømme (sammen med Conni) og for fjerde gang er der uddeling af Sydkystens Hundeskoles Hundepris. Serviceoplysning: Der kan stadig indstilles kandidater. Hvis du har forslag til personer eller grupper af personer, der fortjener prisen for 2017, så skriv en begrundet indstilling til pris@sydkystenshundeskole.dk. Deadline er søndag den 19. november 2017.

Derefter ser kalenderen meget tom ud frem til maj 2018. Der kommer nogle rallyprøver inden, der kommer også noget HTM/FS, men lige nu tegner det til et betydeligt mere afslappet prøveår end 2016 og 2017, og det er nok ikke så galt.

Ingen kommentarer: