tirsdag den 28. november 2017

Nose Work – og masser af rally


Lille Bjørn var i superform til aftenens Nose Work træning hos Merete. Temaet var kilder, der var lidt svære at komme til, både nogle høje og nogle, der skulle arbejdes for at komme til, og det tog Lille Bjørn som en passende udfordring. Der var 25+ kilder, så der var noget at gå i gang med :-)

Han søgte og markerede fint den første stribe med 7 kilder, før vi kom i enrum med Merete og 7 kilder i køkken og mellemgang. Han arbejdede med fin energi - der er ingen tvivl når han arbejder med næsen! - og meget fine markeringer. Der skulle lidt hjælp til et par svære søg.

Jeg huskede en kort pause inden vi gik i gang med de næste søg.


Der var specielt en kilde i et hjørne bag en rulle tæppe, som var svær at komme til, men Lille Bjørn kæmpede sig op på rullen og fik markeret ligeså flot. Ligesådan med kilderne bag spejl, han arbejdede flot på forsiden og siden, og ligeså snart kan fik færten fra siden moste han sig ind.

Det ene beholdersøg gik fint, selvom jeg synes markeringen ikke var helt så skarpe, som de plejer at være, men det var altså også efter over 40 minutters arbejde med kun to korte pauser. Det andet beholdersøg blev ikke rigtigt til noget. Her blev Michelles Kami, som er i løbetid, alligevel for spændende :-)

Supertime med masser af succes!

Efter en konkurrencefri november begynder der nu at ske noget igen. Jeg sendte PM ud til rallyprøven på lørdag i Niløse forleden, og med 77 tilmeldte er det en pænt stor prøve, hvor vi starter med 8 champions heriblandt Lille Bjørn og Max. Der kom PM og katalog til de to rallyprøver vi er tilmeldt på søndag i Sorø, der er 16 hhv. 15 champions til de to prøver, det er helt vildt.

I dag kom også PM og katalog til prøverne i Falsterbo den 10. december. Der er 68 tilmeldte fordelt med 48 Nybörjar og 20 Fortsättning. Begynderne er delt i to grupper. Amanda og jeg er placeret i gruppe B, som begynder 12:30, Dumle starter og Lille Bjørn er nr. 2.

Det bliver meget rart at komme i gang med lidt konkurrencer igen!

Ingen kommentarer: