søndag den 19. november 2017

Det bliver rigtigt godt!


I morges skulle de første deltagere på Rallyinstruktøruddannelsen have tilsendt deres skriftlige eksamen. Jeg havde gjort den klar i går, og sørme om der ikke var brug for lidt tilretninger i forhold til sidste år, der er jo en æresplads der er udgået :-)

Hver eneste gang jeg er med til rallyinstruktøruddannelsen bliver jeg overrasket over de mange finurlige detaljer, der er i reglerne, og som bliver tydelige når nye kursister, nogle af dem med tæt på intet kendskab til rally på forhånd, læser dem. Ja, det bliver afsløret hvor meget der er indforstået og ikke let at forstå som ny. Så jeg har meget input til opdatering af regler og øvelsesbeskriveler efter hver runde.

Ved midnat udløb tilmeldingsfristen for rallyprøven 2. december til støtte for HMC (Hundesport mod Cancer). Det endte med superflotte 76 tilmeldinger, og derudover et par afmeldinger, som ikke ville have pengene igen, pga. det gode formål. PM og katalog er gjort klar og udsendt, og jeg glæder mig til en dejlig dag. Et løst overslag viser at vi skulle kunne overføre 11-12.000 kroner til HMC efter arrangementet, heri medregnet at vi køber præmier hos Mia til alle deltagere, og det er også bidrag til HMC.

Jeg blev selv lidt overrasket over tallet. Men vi har jo taget mange flere med end til almindelige rallyprøver, vi skal ikke betale for halleje, fordi Helle har stillet den gratis til rådighed, og Anita, Amanda, Conni og jeg skal ikke have honorarer eller kørsel.


Eftermiddagen var sat af til at tage på Cinemateket og se The Maltese Falcon i 1931-udgaven instrueret af Roy Del Ruth og med bl.a. danske Otto Matieson på rollelisten som Joel Cairo, Peter Lorres glansrolle i John Hustons filmatisering fra 1941.

Der kom en fin introduktion fra Christian Monggaard, som meget levende fortalte om Otto Matieson, tiden herunder the Hays Code, som var filmindustriens selvcensur. 1931-udgavcen var fra før the Hays Code tråde i gang for alvor, og dermed en meget dristigere film en 1941-udgaven. Der blev også fortalt noget om den DVD-udgave vi skulle, se baseret på den originale 35mm udgave. Forventningerne var helt i top og så blev filmen blev sat i gang.

Og så det store antiklimaks :-( Det var 1941-udgaven de havde fået tilsendt og de havde ikke 1931-udgaven. For hulen man kunne høre skuffelsen blandt os nørdede entusiaster. Ja, jeg fatter ikke at arrangørerne ikke har haft den tanke, at prøveafspille DVD’en inden den blev vist for et betalende publikum, men det havde man så ikke. Jeg håber det lykkes bedre næste gang ...


Jeg havde planlagt at få planlagt Lille Bjørns FS-program, og det gjorde jeg og det bliver rigtigt godt! Kirsten blev inddraget i processen, og vi har nogle konkrete planer for påklædningen.

Her er første bud på et sammenhængende program:

Tid Tekst/musik Positioner
0:00-0:06 Intro P9 med forpoter på mine sko
0:06-0:16 I may go out tomorrow if I can borrow a coat to wear Follow foran mig
  Oh, I'd step out in style with my sincere smile and my dancing bear Follow foran mig
0:16-0:22 Outrageous, alarming, courageous, charming Vende, bakke væk
0:22-0:31 Oh, who would think a boy and bear Komme mod mig
  Could be well accepted everywhere Komme mod mig
  It's just amazing how fair people can be Komme mod mig
0:31-0:36 Mellemspil 8-tal
0:36-0:47 Seen at the nicest places where well-fed faces all stop to stare P1 med spin
  Making the grandest entrance is Simon Smith and his dancing bear P1 med spin
0:47-0:53 They'll love us, won't they? 8-tal
  They feed us, don't they? 8-tal
0:53-1:02 Oh, who would think a boy and bear P5 med twist
  Could be well accepted everywhere  
  It's just amazing how fair people can be  
1:02-1:08 Mellemspil Move on, F står stille
1:08-1:20 Who needs money when you're funny? Slalom
  The big attraction everywhere  
1:20-1:27 Will be Simon Smith and his dancing bear Move on, F drejer modsat
  It's Simon Smith and the amazing dancing bear  
1:27-1:36 Afslutning P9 med forpoter på mine sko

Ingen kommentarer: