søndag den 24. april 2011

Kontakt søges!

I dag skulle Lille Bjørn og jeg så deltage i Camillas LP-begynderhold. Megan kom med, som hun næsten plejer, og på vejen hentede vi også Izabella og hendes skønne labradorhan Belli. Vi mødte dem i går på Fri ved fod kurset, og da Izabella alligevel var i Solrød for at passe hunde, var det oplagt at hun skulle med til træningen.
Jeg tror vi fik afprøvet niveauet på det meste i LP1 og LP2 med Belli, og det er godt nok en lækker labrador, hvis største handicap er alderen (8 år). Med Izabellas entusiasme er LP1 et ganske realistisk mål inden for ganske få måneder.
Lille Bjørn var ikke rigtigt tændt. I springet var der flere sjuskede tilbagespring, og Lille Bjørn havde bestemt ikke glemt Kizmin, som han var ovre hos flere gange.
Næseprøven: Han ville godt påvise den rigtige pind én gang, men derefter var øvelsen totalt uinteressant.
Fri ved fod gik fint, vi kørte nogle korte pas med vendinger som vi lærte i går, og det kørte bare strygende.
Og så sluttede vi med en flot fællesdæk, hvor Lille Bjørn lå 1½ minut inden jeg klikkede og belønnede, på trods af at Belli rejste sig efter 20 sekunder og skulle dækkes af igen.
Bundlinje: Jeg skal arbejde endnu mere med at få Lille Bjørn overbevist om at næseprøve og spring er sjovere end mærkelige dufte og Kizmin :-)

Ingen kommentarer: