tirsdag den 19. april 2011

Sydkystens Hundeskole

På otte dage skal jeg deltage i i alt 5 arrangementer i Sydkystens Hundeskole. Og jeg synes det er fantastisk at kunne deltage i så varieret et udbud af arrangementer med en række fantastisk dygtige og engagerede instruktører.
I dag deltog jeg i Susanne Jervins kombinerede rally øvet og tricks hold. Officielt deltager jeg med Lille Bjørn, men Megan er også med, og udover at Susanne kan bruge hende som demohund, er træningen også perfekt for mig, fordi jeg uden videre kan træne begge hundene.
I dag havde Susanne lavet en minibane specielt til ære for mig, med de fem første skilte fra den famøse championbane i søndags :-) Jeg gik de skilte tre gange med Megan, og fik rigtigt øvet mig i at tælle 1, 1-2 og 1-2-3. Jeg udfordrer mig selv og Megan ved at højrehandle hende næsten hele tiden, og det er stadig rigtigt svært over længere forløb, hvor Megan kommer til at hænge. Jeg fik noget god feedback fra Susanne, og arbejder videre med det.
Lille Bjørn er herlig at arbejde med. Når han er bundet af er hans fokus alle mulige steder, og i dag havde han set sig gal på den skønne flatcoat Balder, som fik en del bjæf med på vejen. Men så snart jeg henter Lille Bjørn er han på, og går de mest fantastisk baner.
Både Megan og Lille Bjørn skulle udfordres i det store minefelt Susanne havde udlagt, med mange skåle, mange med godbidder i. Og det klarede de begge rigtigt godt.
På torsdag skal Megan og jeg på rallychampion plus kursus hos Conni Hansen. Vi har været to gange på hendes rallychampion kursus, og udover at der er stillet noget specialtræning af 1-2-3 skridt baglæns i udsigt, skal vi arbejde med flow. Vi er 6 ambitiøse deltagere på halvdagskurset, og jeg glæder mig virkelig meget til dette.
Lørdag står den så på fri ved fod kursus med Lille Bjørn hos Nette Stormlund. Det er hendes debut som instruktør for Sydkystens Hundeskole, men rygterne om hendes fri ved fod kursus stiller et meget spændende og utraditionelt forløb i udsigt. Kirsten fatter ikke, at man kan bruge en hel dag på et fri ved fod kursus, men hun er jo heller ikke nørd :-)))
Søndag er det så Lille Bjørn igen, denne gang på Camilla Johannessens LP-begynder hold. I søndags fik jeg flere ting at tænke over i forbindelse med Camillas introduktion til vendinger i fri ved fod, og jeg kan godt mærke at jeg virkelig begynder at interessere mig rigtigt meget for denne øvelse inden Lille Bjørns generalprøve i Nørdklubben 18. maj.
Og tirsdag er det så rallytid igen.
Det bliver en herlig uge :-)

Ingen kommentarer: