søndag den 17. april 2011

Smil du er på :-)


Jeg skrev et indlæg på Facebook i går aftes med denne overskrift. Indhold:

”Megan og jeg skal til rallyprøve i Ølstykke i morgen, og sjældent har jeg været så afslappet.
Jeg véd vi er velforberedte. Jeg véd hvordan jeg skal varme Megan op. Jeg skal huske at smile (se blogindlægget), og så skal det hele nok gå.
”Opvarmningen” har bestået i at Kirsten og jeg i går aftes med et par gode venner på Kiin Kiin – som bestemte ikke tabte ved genbesøg!
I dag nogle korte ture, 10 minutters træning med Megan i haven.
Og i morgen starter jeg med at træne Lille Bjørn 9-10 i Jersie på Camillas LP-hold, og så tager jeg hjem, henter Megan og kører til Ølstykke.
Det lyder afslappet, og det er det!”

Træningen med Lille Bjørn gik fint. Vi fik lavet nogle pæne fremsendinger, en ok apportering, en masse pæn fri ved fod, en superflot balje. Der var gået 40 minutter. Så stod vi et øjeblik det sted hvor Kizmin, en lækker engelsk springer spaniel, havde trænet baljeøvelse – og pludselig var der 0 kontakt til bjørnen. Kizmin har været i løbetid for nylig, og så kunne jeg ikke få Lille Bjørn til at lave mere. Vi prøvede noget næseprøve, men intet kunne interessere ham mindre.
Så vi tog hjem, Lille Bjørn blev udskiftet med Megan og vi kørte til Ølstykke, hvor vi var kl. 11, og kunne nyde en masse LP- og rallyprøver inden vi selv skulle op.
Jeg fulgte planen med Megan til punkt og prikke. Hun kom ud fra start, var med til indskrivning, og vi lavede lidt småøvelser mens hun blev luftet. Og så tilbage i bilen. Da ekspertklassen var slut hentede jeg hende, og jeg var lige kommet tilbage med hende da banegennemgangen til championklasse skulle gå i gang. Annie holdt Megan, og jeg gik banen igennem 3 gange, og varmede så Megan op indtil vi skulle på som 3 af 7 ekvipager i championklasse.
Jeg synes selv det gik ret godt, og det syntes dommer Pia Hansen også – bortset fra den lille detalje, at skiltet ovenfor blev udført med 1-2-2 skridt i stedet for 1-2-3 … en total begynderfejl. Den kostede lige 10 point og DM-kvalifikation.
Pernille Thelin har optaget prøven – tak for det:
Og Pernille har også sendt følgende kloge ord, som jeg har fået lov at citere: ”ja, nu har du jo lært at gå afslappet og se glad ud - så et par timer i 1. klasse så er den hjemme :-)”
Så selv om DM-kvalifikationen glippede, blev det alligevel en god dag!

Ingen kommentarer: