søndag den 3. april 2011

DKK Kreds 4’s rallyprøver i Tønder


Lørdag gik turen til Tønder, hvor DKK afholdt udstilling, LP og rallyprøve, sidstnævnte som DM-kvalifikation.
Championklasse havde banegennemgang 1330, så vi tog først af sted 0830, og nåede frem 1130, og nåede at se Susanne & Maddie i LP2 (169½), Susanne & Kellie i rally ekspert (87), Conni og Zcarlet i LP2 (179) mfl.
Megan gik rigtigt pænt, men trækeglen ville hun ikke lige ud til, så vi lavede en ommer (mindst) og endte med 92 point og 3. vinder. Johanna vandt med 96 point, et point fra det andet superrallycert.
Megan gjorde det fantastisk igen, og jeg er kun en lille smule skuffet over mig selv, for hvorfor hulen har jeg ikke trænet fremsending til trækegle??? Vi har altså en stående i garagen!!! Megan opfattede det helt klart ikke som en kegle, dvs. føreren har ikke fået generaliseret øvelsen. Vi prøver igen i morgen.

Megan og jeg tjekkede derefter ind på Schackenborg Slotskro, gik en dejlig tur og jeg fik til sidst en velfortjent – når jeg selv skal sige det – påskebryg, nydt udendørs i 20+ graders varme!


Til aften fik jeg en lækker slotsmenu med tilhørende vine på Slotskroen. Glimrende mad og glimrende vine.

* * *


 Megan og jeg gik i seng inden 2200, meget uvant, men allerede 0530 var vi klar til en ny dag. En mørk morgentur som endte i den smukke Slotsgade.

Jeg fik et fantastisk morgenmåltid på kroen, og så var Megan og jeg ellers klar til at indtage rallybanen … troede jeg.
Megan var meget veloplagt, og jeg troede at hun var varmet godt op, men jeg havde fået sjusket med det, og jeg havde ingen kontakt ved første skilt (dæk under gang, gå rundt om hund), og efter tre dæk-kommandoer sad Megan, jeg lavede øvelsen om, dækkede Megan på første kommando. Og gik videre :-(  Da vi kom til skilt 4-5 stykker var der super kontakt, og jeg synes selv vi gik ret godt resten af banen, men ved det tyvende og sidste skilt gik det galt igen. Skift side foran, og Megan tvistede, jeg lavede den om, og Megan tvistede. Det var minus 20 på to skilte og jeg mistede 9 i øvrigt (urolige positioner sagde dommeren), og med 71 point var vi langt fra de 95, som var målet for DM-kvalifikation.
Men jeg var heldig! Johanna (hende med Masterclass mv. mv. I véd nok -:)) fulgte hele banegennemgangen, og så fik jeg nogle gode råd. Som læserne af denne blog nok har gættet handlede ingen af rådene om Megan – som jo er en klog, arbejdsivrig og lærenem hund - men om ham den underlige person, som prøver at være fører for hende. Jeg tror Johanna vil godkende en opsummering som denne: ”Slap af og smil, når du går på banen!” Det er da et enkelt råd … For det første går jeg selvfølgelig til prøver, fordi jeg synes det er sjovt, og så kan jeg da godt vise det. Men Johanna gav lige en ekstra vinkel på det – vi lever i en verden med katastrofer, mennesker der hverken har mad og drikke eller noget sted at bo, og vi kan tillade os den ufattelige luksus at bruge tid og penge på at gå til konkurrencer med vores hunde!!! Så skulle det vel ikke være så svært at få et ægte smil frem. Så endnu engang tak til Johanna – jeg følger normalt hendes råd, både fordi de er ualmindeligt gode og fordi hun holder øje med, at jeg følger dem :-)
Ellers var det endnu en fantastisk dag blandt skønne hundevenner. Selvom det også er konkurrence mærker man det ikke blandet deltagerne – jeg er helt sikker på at langt de fleste kæmper for at nå deres egne mål. Og hvis de så resulterer i en god placering, så er det en ekstra bonus.
Jeg har ikke styr på alle resultaterne, men jeg er sikker på at Conni i sin blog vil komme med væsentlige nørdresultater.
På engelsk springer spaniel-fronten fik Susanne & Maddie i dag en flot revanche fra i går med 202½ point og en flot 3. vinder i LP2. I rally fik Susanne & Kellie 93 og 2. vinder i Ekspertklasse (sååå tæt på første pind). Anne var oppe i øvet klasse med to hunde. Nushka og Ayou fik 93 og 88 point og Anne blev dermed 1. og 4. vinder. Stort til lykke til Susanne og Anne med de flotte resultater!
Listen over årets lydlige spaniels er opdateret .
En herlig weekend!

1 kommentar:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.