lørdag den 30. april 2011

At flytte


Flytning har virkelig fokus hos os i øjeblikket.
Arbejdsmæssigt har jeg gang i et flytteprojekt med en meget stram tidsplan. Indenfor de næste godt 7 uger skal virksomheden flytte fra Glostrup til Ballerup, og det indbefatter etablering af produktionsfaciliteter, ombygning, etablering af teknik bl.a. telefoni og IT, selve den fysiske flytning mv.
En af afdelingerne havde møde i de meget tomme nye lokaler forleden og da jeg var der ude dagen efter så jeg dette på væggen:
Og jeg tænkte, at det jo er præcis det, der holder os i gang som mennesker. Når vi flytter os, hvad enten det er fysisk eller mentalt, så er det fordi vi idet mindste håber, at det bliver bedre det nye sted.
Vi er sikre på at Christian får det rigtigt godt sit nye sted, for han er også i gang med sin store flytning. Fra ungdomsbolig i Solrød Strand til lejlighed i Vanløse. Lejligheden er blevet malet, og i dag var Kirsten og jeg ude og gøre rent mens Christian pakkede i den gamle. Det bliver en skøn lejlighed og udsigten er bare så flot:
Mange ting dukker op under en flytning, bl.a. havde Christian også denne herlige telefon:
Som en del af flytningen har han også fået lov at købe mors gamle Mazda og Kirsten har fået en Mitsubishi Colt:
Hundemæssigt har det været en fredelig uge. Rallytræning i tirsdags og så undervisning på tre LP-hold i torsdags. Men der er godt nok flyttet en del inde i mit hoved.
Nettes fri ved fod kursus har virkelig sat sine spor. Jeg har fået videoklip før og efter, men efter var Lille Bjørn træt, så jeg nøjes med at lægge klippet fra før.
Hver gang jeg træner og hver gang vi går tur tænker jeg på det kursus, for Lille Bjørn søger tit hen til mig, og så begynder jeg uvilkårligt at tælle 1-2-3-4, og hold da op nogle skarpe vendinger vi kan lave nu :-)
Det føles godt at flytte!

Ingen kommentarer: