lørdag den 9. april 2011

Nørdklubbens rallyprøver 8. april 2011

Nørdklubben er blevet et begreb inden for rally og ikke mindst LP i Danmark. Der har været en længere stilstand i aktiviteterne, men i går var rallynørdklubben i aktivitet igen. Hasselgård Træningscenter var booket nogle timer, og 7 nørder med 11 hunde gennemførte i alt 20 banegennemgange. Conni, som ikke selv skulle op, havde tilbud at være dommer, og med lidt effektiv planlægning nåede vi det hele på 2½ time, inkl. præmieoverrækkelse med dommerkommentarer.

Foto: Annie Larsen

Jeg havde Megan oppe to gange i Championklasse. Jeg havde bestilt en bane med tunnel, som vi ellers aldrig får trænet, og Annie havde fundet en Pia Johnsen bane med tunnel og alle fire højre venstre skift, perfekt. Vores første banegennemgang blev ret hakkende, jeg skulle have varmet Megan bedre op, og hun skulle have været mere inde i hallen. Anden gang havde jeg valgt at starte med hende på højre side, og gennemføre banen spejlvendt. Og det gik meget bedre. Megan var også i hallen da de to andre var oppe, og der var meget mere ro på. Skift side foran fungerer ikke ordentligt endnu, det skal vi have arbejdet med, men ellers var jeg meget tilfreds.
Foto: Annie Larsen

Så blev det Lille Bjørns tur i øvet klasse. Han forlod banen undervejs, fordi han bare ville ud til en af Heidis lækre labber, og der blev kæmpet lidt med opmærksomhed undervejs, men generelt var jeg meget tilfreds, og specielt fungere det fristende 8-tal rigtigt godt.
Jeg lavede også en banegennemgang med ham i Ekspertklasse, og den var jeg bestemt også tilfreds med. Jeg valgte at skippe de øvelser, hvor der gik kludder i dem (han ville altså ikke sætte sig til sidst), så vi fik et fornuftigt flow, og passende belønninger undervejs. Ærespladsen (dæk ved siden af fører), droppede vi efter cirka 5 sekunder, og jeg arbejde med dæk under hele banegennemgangen. Så Lille Bjørn fik bestemt en god oplevelse ud af det. Det blev også bemærket, at halen kørte hele tiden.
Jeg var meget tilfreds med generalprøven, tak til alle mednørder for en hyggelig træningsaften.

Ingen kommentarer: