tirsdag den 12. april 2011

Rallytræning


Jeg vågnede tidligt i morges, længe inden vækkeuret ringede. Fuglene sang så det var en fornøjelse, og jeg besluttede – spørg mig ikke om sammenhængen!!! – at melde Lille Bjørn til det rallyhold, som Susanne Jervin startede samme aften i Jersie.
Morgenturen var herlig, ikke et øje på stranden, så alle tre hunde kunne løbe løs, og vejret var fantastisk.
I løbet af formiddagen blev det så regnvejr, og det blev blæsende, og det varede ved. Men træningen skal jo passes, så jeg tog af sted med Lille Bjørn og Megan, jeg regnede med at træne hende lidt bagefter.
Hold da op, det bliver et hyggeligt hold. Det er enten nogen jeg selv har haft på rallyhold tidligere, eller nogen jeg har trænet sammen med, så vi kender hinanden godt.
Benedikte og Egon kom med deres herlige beagle Samba, og det var Egon der skulle gå med hende i dag, mens Benedikte skulle kigge på. Men det var der en nærliggende løsning på: Benedikte lånte Lille Bjørn – det havde han bestemt ikke noget imod – og jeg trænede med Megan; win-win. Lille Bjørn vil tilbyde hvad som helst for godbidder, så Benedikte fik sin sag for, når hun var langsom med at få belønningerne frem. Men dejligt at se at Lille Bjørn bare gerne vil arbejde for ordentlig betaling.
Fra næste runde bliver holdet – et rally øvet hold – slået sammen med familie-/hyggeholdet. Det giver en fornuftigt holdstørrelse og rigtig god synergi træningsmæssigt. Hvor var det godt, at jeg vågnede tidligt i morges og fandt på at tilmelde mig!

1 kommentar:

Lone Sommer sagde ...

Lyder som en dejlig dag!