onsdag den 6. april 2011

25 år


Otto er 13+, Megan 7+ og Lille Bjørn 4+ - og i dag bliver de til sammen 25 år.
Otto er stadig frisk, men sover rigtigt meget, og man kan bestemt godt se at han er en ældre herre, når han rejser sig og strækker ben, og går lidt usikkert. Når han er med på turene – det er ikke altid han vågner, og så bliver han hjemme – bliver de ikke så lange, men han nyder det stadig.
Megan er bare på toppen og i fuld vigør. Efter at vi har droppet LP-træningen og har fokus på rally og htm er det blevet meget sjovere for både hende og mig at træne, og også meget tydeligere for mig hvad jeg skal gøre for at motivere hende. Jeg håber der er mange gode år i hende endnu, og nyder at arbejde med hende – hun er glad, hurtigt opfattende, og når jeg ellers gør mig umage er hun også på!
Lille Bjørn er først ved at blive voksen. Jeg skal til at vænne mig til at det er ham der skal med på flere af de kurser, jeg gerne vil deltage i. Fx det fri ved fod kursus, som vi skal med på den 23. april. Jeg havde pr. automatik tilmeldt Megan, og da jeg i dag skulle sende information ud og lavede deltagerlisten tænkte jeg, at det da var underligt at jeg havde tilmeldt Megan, for det er jo Lille Bjørn jeg skal op i LP med. Så der blev lige ændret i tilmeldingen :-)
25 hundeår, de repræsenterer utallige dejlige oplevelser, træning og konkurrencer med gode hundevenner, og en række højdepunkter i form af mindeværdige udstillinger, LP- og rallyprøver, gravprøver mv. Og titler, hvoraf mange betyder rigtigt meget - fordi de repræsenterer resultatet af en lang, målrettet indsats.
Og først og fremmest det daglige, dejlige samvær med hunde, som betingelsesløst elsker os. Et stort og et dejligt ansvar for os som mennesker.

Ingen kommentarer: