fredag den 1. april 2011

Sydkystens Hundeskole gik i sort

Endnu en uge er fløjet af sted.
Ugen startede med at Christian fyldte 30 år, på en herlig solskinsdag. Vi fejrede dagen med en lækker middag på Kultorvet 5, som indgår i Copenhagen Restaurant Week. Vi har allerede besluttet at vi skal ind og have deres store menu, dette er brasserie mad på højt niveau.
Onsdag sluttede denne omgang LP-træning indendørs. Der var ikke lys i hallen da vi kom, og vi kunne ikke få hjælp ... Det var ikke noget problem med LP-holdet, men da LP-stjerneholdet gik i gang var det ved at være ret mørkt, og da det også regnede begyndte det at knibe med mulighederne. Jeg fik set nogle positioner under gang i det svindende mørke, og vi kunne lige hutle os igennem fællesøvelserne. Det var altså lidt spooky at være i næsten mørke mens regnen væltede ned. Man skulle virkelig anstrenge sig for at se hundene … Næste øvelse skulle have været fremsending, men feltet var umuligt at se for os. Men heldigvis, ejerne af ridehallen kom hjem, lyset blev tændt – og resten af træningen forløb i normal belysning. Mørket blev naturligvis taget med godt humør på holdet, og set som en god mulighed for at træne en uvant forstyrrelse :-))))
I går torsdag skulle vi så på La Vecchia Signora (Copenhagen Restaurant Week), dvs. vi kom i god tid, så vi nåede at besøge R vinbar for første men stensikkert ikke sidste gang. Jeg fik et fantastisk glas Ch. Muzar 2003 (fra Libanon), en pragtfuld vin.
I dag har jeg så pakket bil, så Megan og jeg er klar til at tage til Tønder i morgen. Vi skal op i rally championklasse begge dage (DM kvalifikation), og som man kan se på billedet er Megan helt klar. Jeg glæder mig til at skulle op begge dagene, og naturligvis til at følge en masse flot lydighedsarbejde. Megan og jeg skal overnatte på Schackenborg Slotskro, det bliver rigtigt hyggeligt.
Og så har Christian i dag fået nøglerne til sin nye lejlighed i Vanløse, og den skulle vi naturligvis ind og se efter aftensmaden. Nej, hvor han glæder sig til at flytte ind!

Ingen kommentarer: