tirsdag den 3. juli 2012

Planen holdt

Advarselsskilt ved Arlanda Express

Jeg skrev i søndags om planen for i dag, og heldigvis klappede det hele. Op kl. 5, køre til Kastrup kl. 6, flyve til Stockholm, møde 9.30-14.00, flyve fra Arlanda 15.25, lande i Kastrup før planen 16.30 (det er jo SAS), hjemme 17.20, to håndmadder, pakke det sidste og så køre sammen med Lille Bjørn 17.40 og ankomme til Odden 19.00. Med færgen til Ebeltoft 19.30, og cirka 20.50 ankom vi til Fuglsøcentret og tjekkede ind. Tjekke internetforbindelsen (ok!), og gå en lille tur, hvor vi mødte Pernille og Zion samt Helle og Copy. Mens Lille Bjørn og Copy legede fik vi andre end god hundesnak. Vi er landet og er klar til to dages spændende kursus.

Odden set fra vandsiden

Som en del af forberedelsen har jeg, som vi er blevet bedt om, udarbejdet et dictionary med behavior, reliability and cue(s).
  1. Det var ikke nemt
  2. Da jeg kom i gang gik det strygende, men hvor skulle jeg stoppe?
  3. Der var en masse ”men”’er, Lille Bjørn gør x, hvis jeg står tæt på, men ikke langt fra
  4. Der er rigtig meget adfærd, som er på kommando
Så det endte med at jeg stoppede med en liste over cirka 60 x adfærd på signal, cirka et LP3-program splittet op i nogle passende klumper, og jeg har helt valgt særlige rally- og tricksmomenter plus det løse fra. Jeg er lidt spændt på hvad vi skal bruge ordbogen til …

Fyldig reportage følger i morgen aften.

Ingen kommentarer: