lørdag den 21. juli 2012

Fridag

Max hviler sig på plantesæk :-)

I dag stod den på ingen hundetræning. Sådan da. Vi havde besluttet at tage til Roskilde, som vi ikke har handlet i meget længe, og jeg tog Max med. Vi følte nærmest det var 100 år siden vi havde været i Roskilde. Parkeringspladsen, som vi husker som et stort grusbelagt område, var asfalteret, og flere af de butikker vi plejede at handle i var der ikke længere.

Jeg havde mest fokus på hvordan Max reagerede, for han reagerer jo tydeligt til træning med hyl mv. Men på hvad? Ja, i dag var det bestemt ikke mennesker. Men hver gang han så en hund, kom der piv og bjæf, som jeg totalt ignorerede, vi gik bare videre. Og efterhånden skete der ikke mere, herligt!

Eneste undtagelse fra at gå videre var da vi mødte en anden border terrier (Hanne med Liva), som Max og jeg har været på sporkursus med, så dem måtte vi hilse på!

Max var også med på Hotel Prindsen, da Kirsten og jeg fik en kop kaffe.

Jeg må indrømme at vejret i år ikke ligefrem har tilskyndet til at gå i vandet, men i eftermiddags skinnede solen bare så skønt, og vandet var helt klart. Kirsten gik med (dog ikke i vandet), og vi havde Max og Lille Bjørn med. Lille Bjørn er en lille vandhund, og det bliver Max bestemt også! Han fulgte mig i vandet, og svømmer naturligvis som en odder :-)

Jeg har tænkt meget over træningen den kommende tid. Der er nogle ”officielle” milepæle i form af prøver vi er tilmeldt, DM i rally med Megan 25. august og DM for terriere med Max og Lille Bjørn 8. september, samt nogle officielle prøver derudover.
Kalender til Kirsten

Udover den kalender, som Kirsten beder mig opdatere (se ovenfor), så hun har nogenlunde styr på hvor jeg er henne hvornår, har jeg naturligvis træningsplaner liggende, og jeg har i dag lavet en særskilt plan for perioden frem til de nævnte DM. Datoer, planlagte aktiviteter, fokusområder. Og så nogle blanke felter, der skal udfyldes med konkrete træningsaktiviteter. Jeg har planer i gang for at få denne del af planen opdateret! Det er virkeligt med motiverende med nære, konkrete mål :-)

Ingen kommentarer: