søndag den 4. november 2012

En rund dag – del 2

Et kreativt kort - Dvd'en er endnu ikke på markedet :-)

Vi tog en rigtig slappereftermiddag i går. En herlig tur med hundene i det skønne solskinsvejr, og så hørte vi hele Beatles første LP: Please Please Me. En skøn blanding af ”klassikere” og melodier, som jeg kan komme i tvivl om, hvorvidt jeg nogensinde har hørt.

Paul med yndlingsniecen Anne

Atenen foregik på Odd-fellowgaarden’s Bistro i Køge, det har jeg skrevet lidt om i min mad- og vinblog

Det blev lidt sent, så vi havde rigtig smart intet planlagt i dag. Morgenturen blev lidt senere end sædvanligt


Jeg fik rigtigt tid til at nyde alle gaverne her til morgen, det er virkelig gaver til en livsnyder: masser af delikatesser, masser af vin og spiritus, et lovende gavekort til Lumskebugten, nogle spændende Dvd’er, et par vigtige bøger (om hjernen og om vin) og også værktøj til gør-det-selv-manden: to østersknive.

Ti flotte Bretagne-østers

Kirsten og jeg besluttede at tage ind til Torvehallerne lige over middag, jeg skulle købe østers (østersknivene skulle testes!!!) og der blev også lige købt forskelligt andet.

Megan og Max var med, og vi stoppede ved Mosede Fortet på vejen hjem og gik en tur.

Det blev til lidt kampagnetræning da vi kom hjem: spring, stå, sid under gang samt stillingsskift med Max (stå-sit er ved at blive fantastisk!) og indkald med stop med Lille Bjørn … Det fungerer godt på 8-10 meter kunne jeg konstatere, og nu bygger jeg den stille og roligt op. I går viste jeg Anita to indkald, det første ikke med helt godt stop, og så øgede jeg afstanden i anden runde – og det fik naturligvis en kommentar med på vejen. Det er lidt surt indimellem at skulle tage sin egen medicin :-( Men det er jo fornuftigt at lytte til det man siger til sine kursister: 80 % succes på et niveau inden kriterierne hæves. Og jeg mindede lige mig selv om, at jeg ikke skal nå noget til en bestemt dato. Så, det blev ved to flotte indkald på 8-10 meter i dag.

Ingen kommentarer: