tirsdag den 6. november 2012

Übernörd

Jeg véd ikke hvordan det er sket (!), men jeg bliver forskellige steder omtalt som mr. Übernörd, og det er jeg ganske stolt af.

Naturligvis synes jeg selv, jeg er ganske unørdet. Men jeg kan godt se, at når jeg fortæller ikke-hundemennesker hvad jeg får ”fritiden” til at gå med, at det virker lidt, øh hvad skal jeg sige, ud over det almindelige????

Heldigvis er der mange andre end mig, der er nørdede med hunde. I Sydkystens Hundeskole har vi stor succes med at afholde rallyprøver, og vi ville gentage succesen med en prøve i december. Og da dommer Johanna Allanach var frisk på at stille op 31. december blev det dagen. Prøven blev godkendt af DKK torsdag eftermiddag og straks opslået. Og gider folk så tilmelde sig? Ja, det kan man roligt sige, her til aften blev prøven overtegnet og der er etableret venteliste. Dvs. 45 hunde har førere, der synes det er en god idé at bruge første del af årets sidste dag på at deltage i en officiel rallyprøve. Det er da lidt nørdet.

Jeg kan godt love, at vi vil gøre noget ekstra ud af prøven – det bliver bestemt ikke kedeligt at deltage!!!

Og så har jeg for længe siden meldt til Spaniel Klubben region 2’s stort anlagte Spaniel Bonanza i weekenden. Det manglede da bare! Anne Ingevold gør en kæmpeindsats for at promovere rally og LP i Spaniel Klubben, og det initiativ skal bare støttes.

Men hvad har jeg dog fået rodet mig ud i?!

Lørdag er det kun en enkelt deltagelse i Rally championklasse med Megan.

Søndag er det lidt vildere. Først er der to LP3-prøver, med Megan og med Lille Bjørn. Så skal Megan op i Rally championklasse, og endelig er der finaler i rally. Megan er samtidig med i konkurrencerne weekendens bedste champion, weekendens bedste rally + LP samt weekendens bedste rallyhold, sammen med Anne & Holly og Charlotte & CJ. Vi stiller op under det næsten selvudslettende holdnavn Champion.

Naturligvis er der en del (andre) nørder tilmeldt. Det bliver smaddersjovt, og en anelse nørdet.

Ingen kommentarer: