lørdag den 10. november 2012

Spaniel Bonanza – dag 1

Spaniel Klubben region 2 satser hele butikken med et kæmpe Spaniel Bonanza arrangement i weekenden. I dag med skue og rallyprøver, i morgen med LP-prøver og rallyprøver, samt afsluttende konkurrencer i rally søndag aften.

Det vi oplevede af førstedagen var FLOT! En stor tak til kredsen med Anne Ingevold i spidsen!

Megan og jeg var oppe i championklasse, og halgulvet, som vi havde været lidt bekymrede for, var fint. Et par andre syntes det var for glat, men altså ok for os, og det skal bestemt ikke tjene som undskyldning for vores ualmindeligt dårlige indsats. Jeg havde varmet Megan op som jeg plejer, og jeg følte mig helt klar da vi gik ind som ekvipage nr. 1, men der var snus fra start, Megan var sågar henne at snuse til en kegle (!), og vi måtte lave sit-stå-gå rundt om om, fordi hun drejede. Fra skilt 6 var hun på, men det var for sent. Vi mistede 2 x 3 point på 2 ommere, og 12 point på ude af position, langsomme reaktioner og manglende flow. 82 point og ikke godkendt.

I morgen bliver den mest intensive prøvedag nogensinde for mit vedkommende. Planen er følgende:
  • Jeg kører til Strøby Hallen fra morgenstunden med Megan og Lille Bjørn. De bliver luftet og jeg afleverer resultatbøger.
  • Derefter ser jeg lidt Eliteklasse.
  • Så er der fællesøvelser for 15 LP3-hunde.
  • Derefter gennemføres LP3 med Megan som hund nr. 2 og Lille Bjørn som hund nr. 6.
  • Umiddelbart efter at Lille Bjørn har været oppe kører vi hjem. Kirsten har cyklet en tur med Max inden vi kommer hjem. Vi når måske lidt let frokost.
  • Men ellers af sted igen med Max og Megan.
  • Max skal luftes (løbe løs) på det grønne areal ved hallen.
  • Derefter skal Max op i LP2 (hund nr. 7 af 7) og Megan i rallychampionklasse. Det er ikke helt sikkert hvilken rækkefølge de to bliver i.
Rallyfinalerne søndag virker lidt utopiske efter dagens beskedne indsats, men jeg satser på at mine holdkammerater Charlotte Worm og Anne Baker Drud skaffer bedre point!

Ingen kommentarer: