fredag den 16. november 2012

Forstyrrelser

Jeg fik tidligt fri i dag, og efter eftermiddagskaffe med berliner og småkage tog jeg ud til hallen i Havdrup for at træne lidt med Lille Bjørn og Max. Der var arrangeret noget selvtræning, med fredag kl. 15 er åbenbart et dumt tidspunkt, for der var kun Lonni og mig.

Både Lille Bjørn og Max var overinteresserede i underlaget. Det var helt vildt. Max trænede i samme hal for to dage siden og var fantastisk, i dag måtte jeg virkelig arbejde for at få kontakt. Var det de løbske tæver fra i onsdags? Har der været rotter? (En af Lonnis hunde fik næsten nakket en udenfor).

Jeg måtte sænke kriterierne og fik da noget nogenlunde fornuftig træning. Lille Bjørn skulle lige varmes op i stillingsskift, så kørte det flot. Springapport flot. Lidt slinger i ståen i stå, sid, dæk under gang. En masse snus i fremsendingen, som jeg konsekvens afbrød, og så endte vi med en flot fremsending på 20 meter. Næseprøve, igen vildt fokus på underlaget, så han bare tog den første pind uden at diskriminere; da vi så i anden omgang gik hen til pindene igen begyndte han igen at slå næsen rigtigt til, og så kunne han lave et flot søg, optag og aflevering igen.

Max var så påvirket af underlaget som jeg aldrig har oplevet tidligere … Vi fik lavet nogle pæne stillingsskift (3, 4, 6 meter). Springapporten voldte virkelig kvaler; jeg klikkede for at holde position når apporten blev kastet; han sprang pænt, men tog tilbagespring uden apport flere gange. Til sidst, med lav springhøjde og uden klik for bliv lavede han fuldt LP3-spring. I fremsendeingen var det Lille Bjørn om igen … masser af snus, og til sidst et flot udløb på 15 meter. Endelig næseprøve; bortset fra tygningen går det fint …, men jeg har altså et problem med at komme af med den tyggen.

Og så fik jeg til aften skrevet blogindlæg om vores besøg på Restaurant Oubæk i tirsdags.

Ingen kommentarer: