torsdag den 17. september 2015

Good Vibrations

Afslutning af Mindfulness

Til den afsluttede runde hos Johanna i dag havde jeg - som i sidste uge - Megan og Max med.

Megan fik trænet 10 effektive minutter rally med superpræcision i sideskifter, cirkler, bakker mv. Totalt på og tændt.

Med Max VAR jeg forberedt, og vi fik arbejdet med alle vores svære øvelser i henholdsvis FP3 og Titelprøven. Jeg kan godt mærke at jeg er gået ret meget i resultatmode og så er det perfekt at få Johannas rådgivning, så tingene ikke bliver gjort mere indviklede end højst nødvendigt. Der er stadig en del at arbejde med, men nu er det overskueligt og jeg véd præcis, hvad jeg skal arbejde med.

Jeg var hurtigt hjemme og vende og hente Lille Bjørn, som skulle på sidste runde af Dils Mindfulness kursus. Inden kurset fik vi trænet lidt LP: fri ved fod, stillingsskift (2 x 1. skift), springapport, positioner, indkald og næseprøve. Og det ser bestemt ok ud.

Så gik kurset i gang og pludselig – da Dil gennemgik dagens program – gik det op for mig, at jeg skulle have haft Max med, fordi vi skulle vise vores HTM1-program som en del af afslutningen. Heldigvis var Kirsten frisk og kom med ham og fik Lille Bjørn hjem.

Afslutningen bestod i at vi hver især (vi var kun 5 sidste aften), skulle vise et program, som vi selv havde bestemt indholdet af. Så vi så et tricks/agility-program, et FS1-program, et fri ved fod forløb, Anitas & Osseaus HTM1-program og til allersidst Max og jeg i Walking the Dog.

Fokus var ikke så meget selve programmet, men snarere vores grad af Mindfulness, som i sidste ende hang meget nøje sammen.

Det var 5 virkeligt flotte programmer. Kira & Stella brillerede med deres debut i FS1 efter ėn undervisningstime, det var en fornøjelse at se. Anita & Osseau gik en af de 3 flotteste udgaver af Something’s Gotten Hold of My Heart jeg har set (og jeg har set det rigtigt mange gange!).

Max og jeg gik nok den bedste Walking the Dog nogensinde. Jeg kunne bare mærke at vi begge var totalt på, jeg huskede alt det Anja havde sagt i mandags, det fungerede og det kunne ses. Jeg holdt fornuftige pauser, så Max kunne nå op, lavede korrektioner, hvor der var lidt slinger, fortsatte upåvirket da nogle få kommandoer ikke virkede og kontakten med Max var ualmindelig dejlig.

Totalt fed oplevelse.

Tak til Dil for et rigtigt spændende kursusforløb. Jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk undervejs, for hvordan kom hunden inden i billedet i forbindelse med Mindfulness? Men de sidste tre kursusgange har bare været fantastiske – vi har arbejdet med at være nærværende fra start, og bevare følelsen når vi gik først enkeltøvelser, siden kortere forløb og i dag et fuldt program.

Det virker og – som jeg har nævnt tidligere, det er perfekt match til mit mentale træningsprogram.

Dil har tilrettelagt et meget flot forløb, hun har tilpasset så 9 førere på meget forskelligt niveau, alle kunne være med, og jeg tror alle har fået meget ud af det.

Jeg glæder mig over at have fået nogle ekstra værktøjer i den mentale værktøjskasse – og aftenens træning var bare en 100 % bekræftelse at, at det virker at være klar oven i hovedet.

Tak for en dejlig træningsaften til Johanna, tak til Anja for de præcise råd som bare virkede (igen) og tak til Dil for et meget fint kursusforløb med en godt tænkt og skøn afslutning.

Jeg tog hjem med den skønneste fornemmelse i hovedet og I kroppen.

Ingen kommentarer: